Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Gözümde bişey çıktı ne olduğunu bilmiyorum görmede engel değil ama göz kapağına batıyor bu şmile deki gibi bakınca sol gözün burun kısmında tarafta gözüküyor
Teyzeminde olmuştu ameliyatla almışlardı ama seninki ilaçla falan geçebilecek bişeydir inşallah kuzum ,bazende kendiliğinden geçebiliyor git bi görün bakalım ne dicek,geçmiş olsun .

3 cocukla hastane mi yok mu konu komsuda birakacagin birileri kanka
Günaydın kuzular ve erken kalkıpta hala uykusu olanlar
Gunaydin canim
Gözümde bişey çıktı ne olduğunu bilmiyorum görmede engel değil ama göz kapağına batıyor bu şmile deki gibi bakınca sol gözün burun kısmında tarafta gözüküyor
Kanka boyle bi sey mi?

Valla ben hiç yasamadım oyuzden yasayanlar nasıl yapar bilmiyorum .ama teyzeminki bundan kötüydü ya oyuzden ameliyat oldu onunki baya iltihaplı ve sertti. Ayy gözüm kaşındı bi :))
bizim burda hic onun icin doktora gideni duymadim gitsek bile buyuk ihtimal doktor da evde tedavisini onerir gibime geliyo cunku bu artik bi tedavi yontemi olarak az kaldi kitaba girecekkulak pamugunu idrara dokundurup it dirsegine suruyosun bu kadar basit gecmezse gelin beni bulun

Hadi canım kız zaten iltihaplı bişey bide idrar yanı bilemedim valla anneme bir sorayım merak ettim idrarı burdada yapıyorlarmı

Hadi canım kız zaten iltihaplı bişey bide idrar yanı bilemedim valla anneme bir sorayım merak ettim idrarı burdada yapıyorlarmı
Kuzu idrarin zaten mikrop kirici ozelligi var o yuzden sorun olmazbazi hastaliklar var millet gecsin diye idrar iciyo Allah dusurmesin
Oturtun bebeleri lazimliga o kadar besledik buyuttuk cislerinden faydalanalim bari

Kuzu idrarin zaten mikrop kirici ozelligi var o yuzden sorun olmazbazi hastaliklar var millet gecsin diye idrar iciyo Allah dusurmesin
Oturtun bebeleri lazimliga o kadar besledik buyuttuk cislerinden faydalanalim bari
Allah iyiliğini versin ya sabah sabah delüüüü

Zamaninda "aa keremcem mi cikti" diye tvye kosmustum benimkinin yaninda acaip bozulmustu o gun bu gundur keremcem gordu mu kanali cevirirsimdi de dizisi basladi gizli gizli telden izliyorum
Hadiyaa benimkide emre aydını görünce önce bana bir bakıyor yine mi edası ile emre eşim ben 3lü gecmişimiz varda adam kıl ama ben heeç sakınmıyorum valla dinliyorum bakıyorum bir güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…