Teyzeminde olmuştu ameliyatla almışlardı ama seninki ilaçla falan geçebilecek bişeydir inşallah kuzum ,bazende kendiliğinden geçebiliyor git bi görün bakalım ne dicek,geçmiş olsun .Gözümde bişey çıktı ne olduğunu bilmiyorum görmede engel değil ama göz kapağına batıyorbu şmile deki gibi bakınca sol gözün burun kısmında tarafta gözüküyor
3 cocukla hastane mi yok mu konu komsuda birakacagin birileri kankaÖyle düşünme kanka gencim güzelim seni uzerim de
Yaz döneminde de gidiyorlar mi krese
Benimkiler uyuyor bende bugün ilk defa 3 çocukla yalnız hastaneye gideceğim beni de o düşündürüyor
İnşallah tomografi vs istemezler en önemlisi göz damlası vs damlatmaz inşallah
Gunaydin canimGünaydın kuzular ve erken kalkıpta hala uykusu olanlar
Kanka boyle bi sey mi?Gözümde bişey çıktı ne olduğunu bilmiyorum görmede engel değil ama göz kapağına batıyorbu şmile deki gibi bakınca sol gözün burun kısmında tarafta gözüküyor
Genelde böyle oluyor miniğinki böylemi Acep. Sanada günaydın ballll3 cocukla hastane mi yok mu konu komsuda birakacagin birileri kanka
Gunaydin canim
Kanka boyle bi sey mi?
Eki Görüntüle 2282320
Bizim burda it dirsegi derler tedavisi kolay evde yapilan bi sey buGenelde böyle oluyor miniğinki böylemi Acep. Sanada günaydın ballll
Bacım bizim burda da ondan diyorlarBizim burda it dirsegi derler tedavisi kolay evde yapilan bi sey bu
Dokununca acitan batan bi sey
Evde tedavisini de bizim gibi mi yapiyosun acabaBacım bizim burda da ondan diyorlar
Valla ben hiç yasamadım oyuzden yasayanlar nasıl yapar bilmiyorumEvde tedavisini de bizim gibi mi yapiyosun acaba
Valla ben hiç yasamadım oyuzden yasayanlar nasıl yapar bilmiyorum.ama teyzeminki bundan kötüydü ya oyuzden ameliyat oldu onunki baya iltihaplı ve sertti. Ayy gözüm kaşındı bi :))
Hadi canım kız zaten iltihaplı bişey bide idrar yanı bilemedim vallabizim burda hic onun icin doktora gideni duymadim gitsek bile buyuk ihtimal doktor da evde tedavisini onerir gibime geliyo cunku bu artik bi tedavi yontemi olarak az kaldi kitaba girecek kulak pamugunu idrara dokundurup it dirsegine suruyosun bu kadar basit gecmezse gelin beni bulun
Kuzu idrarin zaten mikrop kirici ozelligi var o yuzden sorun olmazHadi canım kız zaten iltihaplı bişey bide idrar yanı bilemedim vallaanneme bir sorayım merak ettim idrarı burdada yapıyorlarmı
Allah iyiliğini versin ya sabah sabah delüüüüKuzu idrarin zaten mikrop kirici ozelligi var o yuzden sorun olmazbazi hastaliklar var millet gecsin diye idrar iciyo Allah dusurmesin
Oturtun bebeleri lazimliga o kadar besledik buyuttuk cislerinden faydalanalim bari
Zamaninda "aa keremcem mi cikti" diye tvye kosmustum benimkinin yaninda acaip bozulmustu o gun bu gundur keremcem gordu mu kanali cevirir simdi de dizisi basladi gizli gizli telden izliyorum
Emre Aydin da yahusuhlu adam simdi adam hakliHadiyaa benimkide emre aydını görünce önce bana bir bakıyor yine mi edası ile emre eşim ben 3lü gecmişimiz varda adam kıl ama ben heeç sakınmıyorum valla dinliyorum bakıyorum bir güzel
Emre Aydin da yahusuhlu adam simdi adam hakli
Altındaki mesaj pek fenaaaBenimkinin yaninda izlesem ses etmez de dakika bashi cay getir sunu gotur bahanesi ile bi izlettirmez
Adam kiskancligin mastirin yapmisAltındaki mesaj pek fenaaa
BencedeAdam kiskancligin mastirin yapmis