Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
aynen oyle ya haliyi fircaliyorum yumak yumak sac cikiyor
Bende doktora gittim cildiyeye bunun için artı kepekte vardı iki tane losyon ve şampuan verdi. Kullanıyorum 2 hafta olacak neredeyse etki etmeye başladı em azından heryer saç olmuyor eskisi gibi tararken tarak saç dolardı şimdi en fazla 5 tel filan saç görüyorum çok şükür inşallah hep böyle devam eder. Ayrıca emzirmek te saç dökülmesinde etken mutlaka doktora görünün ve kan değerlerinize de baktırın çinko eksikliği d vitamini vs. Hepsi bir etken.

kızımda b12 düsük doktor sende baktir senden kaynakli olabilir dedi ama bnde hic gitmedim belki ondandir

Benim düşük zaten canım ilaç kullanıyorum inşallah kesilir :)

Gunaydin
Ben gencim ama kendimi genc hissetmiyorum kanka o nasil olacak
Kahvalti hazirliyorum su anda benim oglanlar yine kargadan once uyandilarkres de yok bu gun iyice tirlatirim artik
Öyle düşünme kanka gencim güzelim seni uzerim de
Yaz döneminde de gidiyorlar mi krese

Benimkiler uyuyor bende bugün ilk defa 3 çocukla yalnız hastaneye gideceğim beni de o düşündürüyor

İnşallah tomografi vs istemezler en önemlisi göz damlası vs damlatmaz inşallah

5:30 da uyandım daha uyumam herhalde bugün misafirlik var çünkü
Bende 5te uyandım kızım sağolsun ,kkya bile yeni girebildim yanii düşün bitmiyor isteği bi dahada uyumadı. Ne misafirliği hayırdır kime gitcen

Bende 5te uyandım kızım sağolsun ,kkya bile yeni girebildim yanii düşün bitmiyor isteği bi dahada uyumadı. Ne misafirliği hayırdır kime gitcen
Çok uzağa değil alt komşuya
10 da göz randevum var bakalım ne olacak

Kız allah seni emiii pek uzakmış arabaylamı gitcen .kendin içinmi kuzum muayene,neyin vardı
Gözümde bişey çıktı ne olduğunu bilmiyorum görmede engel değil ama göz kapağına batıyor bu şmile deki gibi bakınca sol gözün burun kısmında tarafta gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…