- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ya seninde mi öyle heryer saç ya oluk oluk çektin mi geliyor benimdebenimde saclarim ap aşiri doküluyor ya topladigim halde heryer sac oluyo hergun süpürgeyi aciyorum bazen bnde diyorum kazitayimda kurtulayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya seninde mi öyle heryer saç ya oluk oluk çektin mi geliyor benimdebenimde saclarim ap aşiri doküluyor ya topladigim halde heryer sac oluyo hergun süpürgeyi aciyorum bazen bnde diyorum kazitayimda kurtulayim
Allah emi yakışır, kestir kestir acıkmısın sen gördümmü bilemedimKazitamam da soyle kısacık kestiresim yok değil kendiminkini hani Sibel canın padişah klibindeki gibi
aynen oyle ya haliyi fircaliyorum yumak yumak sac cikiyorYa seninde mi öyle heryer saç ya oluk oluk çektin mi geliyor benimde
Bende doktora gittim cildiyeye bunun için artı kepekte vardı iki tane losyon ve şampuan verdi. Kullanıyorum 2 hafta olacak neredeyse etki etmeye başladı em azından heryer saç olmuyor eskisi gibi tararken tarak saç dolardı şimdi en fazla 5 tel filan saç görüyorum çok şükür inşallah hep böyle devam eder. Ayrıca emzirmek te saç dökülmesinde etken mutlaka doktora görünün ve kan değerlerinize de baktırın çinko eksikliği d vitamini vs. Hepsi bir etken.aynen oyle ya haliyi fircaliyorum yumak yumak sac cikiyor
kızımda b12 düsük doktor sende baktir senden kaynakli olabilir dedi ama bnde hic gitmedim belki ondandirBende doktora gittim cildiyeye bunun için artı kepekte vardı iki tane losyon ve şampuan verdi. Kullanıyorum 2 hafta olacak neredeyse etki etmeye başladı em azından heryer saç olmuyor eskisi gibi tararken tarak saç dolardı şimdi en fazla 5 tel filan saç görüyorum çok şükür inşallah hep böyle devam eder. Ayrıca emzirmek te saç dökülmesinde etken mutlaka doktora görünün ve kan değerlerinize de baktırın çinko eksikliği d vitamini vs. Hepsi bir etken.
Benim düşük zaten canım ilaç kullanıyorum inşallah kesilir :)Bende doktora gittim cildiyeye bunun için artı kepekte vardı iki tane losyon ve şampuan verdi. Kullanıyorum 2 hafta olacak neredeyse etki etmeye başladı em azından heryer saç olmuyor eskisi gibi tararken tarak saç dolardı şimdi en fazla 5 tel filan saç görüyorum çok şükür inşallah hep böyle devam eder. Ayrıca emzirmek te saç dökülmesinde etken mutlaka doktora görünün ve kan değerlerinize de baktırın çinko eksikliği d vitamini vs. Hepsi bir etken.
Bu yaz böyle geçecek galiba herkese iyi gecelersinek avliyor buralar
GunaydinGünaydın gençler kendini genç hissedenler
Öyle düşünme kanka gencim güzelim seni uzerim deGunaydin
Ben gencim ama kendimi genc hissetmiyorum kanka o nasil olacak
Kahvalti hazirliyorum su anda benim oglanlar yine kargadan once uyandilarkres de yok bu gun iyice tirlatirim artik
5:30 da uyandım daha uyumam herhalde bugün misafirlik var çünküGünaydın kuzular ve erken kalkıpta hala uykusu olanlar
Bende 5te uyandım kızım sağolsun ,kkya bile yeni girebildim yanii düşün bitmiyor isteği bi dahada uyumadı. Ne misafirliği hayırdır kime gitcen5:30 da uyandım daha uyumam herhalde bugün misafirlik var çünkü
Çok uzağa değil alt komşuyaBende 5te uyandım kızım sağolsun ,kkya bile yeni girebildim yanii düşün bitmiyor isteği bi dahada uyumadı. Ne misafirliği hayırdır kime gitcen
Kız allah seni emiii pek uzakmış arabaylamı gitcen .kendin içinmi kuzum muayene,neyin vardıÇok uzağa değil alt komşuya
10 da göz randevum var bakalım ne olacak
Gözümde bişey çıktı ne olduğunu bilmiyorum görmede engel değil ama göz kapağına batıyor bu şmile deki gibi bakınca sol gözün burun kısmında tarafta gözüküyorKız allah seni emiii pek uzakmış arabaylamı gitcen .kendin içinmi kuzum muayene,neyin vardı