Sus kız şimdiden yarışma heyecanımı öldürmeYeni telefon aldım güzel çekim yapıyor,yeni kategori ne olacak acaba?
Senin pilavın yoktu,belki ondandır
Yok gözün beyazinda çıktı meğer su imiş en üstteki tabaka yırtılmış su toplmis görme engeli yok cizik atıp kanatmamiz lazım kan tutar zarı dedi3 cocukla hastane mi yok mu konu komsuda birakacagin birileri kanka
Gunaydin canim
Kanka boyle bi sey mi?
Eki Görüntüle 2282320
Ben ilk dirseği diye biliyorum ilk doğan çocuk okuyup dirseğini degdirince geçiyorBizim burda it dirsegi derler tedavisi kolay evde yapilan bi sey bu
Dokununca acitan batan bi sey
Şu idrar çok şeye kadir kimse kıymetini bilmiyorbizim burda hic onun icin doktora gideni duymadim gitsek bile buyuk ihtimal doktor da evde tedavisini onerir gibime geliyo cunku bu artik bi tedavi yontemi olarak az kaldi kitaba girecek kulak pamugunu idrara dokundurup it dirsegine suruyosun bu kadar basit gecmezse gelin beni bulun
Auuu ne biçim adamları begeniyorsunuz yiaaaHadiyaa benimkide emre aydını görünce önce bana bir bakıyor yine mi edası ile emre eşim ben 3lü gecmişimiz varda adam kıl ama ben heeç sakınmıyorum valla dinliyorum bakıyorum bir güzel
Nevar fıstık gibin adamlarAuuu ne biçim adamları begeniyorsunuz yiaaa
Bak ben dedimdiŞu idrar çok şeye kadir kimse kıymetini bilmiyor
Genç kızken bacaklarimda tuhaf şeyler çıktı ama o kadar çok çıktı ki geçmiyordu da
Yengem demiş nazar degmostir nazarı mundar alır
Sidigini deyirsin bir tanesine diye ..
Tuvalette bir güzel sürdüm hemen kurudu gitti hepsi
Kiz sen onlari begenmiyor musun?Auuu ne biçim adamları begeniyorsunuz yiaaa
Ben TRT 1 deki doktora bitiyorumNevar fıstık gibin adamlarsenin yohmu beğendiğin
Abboooovvv sidik sen nelere kadirsinŞu idrar çok şeye kadir kimse kıymetini bilmiyor
Genç kızken bacaklarimda tuhaf şeyler çıktı ama o kadar çok çıktı ki geçmiyordu da
Yengem demiş nazar degmostir nazarı mundar alır
Sidigini deyirsin bir tanesine diye ..
Tuvalette bir güzel sürdüm hemen kurudu gitti hepsi
O kimdi gi adı neBen TRT 1 deki doktora bitiyorumeşimin tam zıttı kızken de sarı olsun isterdim kocam kara Kaş Kara goz oldu
Ergenken bile begenmiyordim ben onlarBak ben dedimdi
Kiz sen onlari begenmiyor musun?
Halit yerebakan yürek yakanO kimdi gi adı ne
Onu bende seviyodum vallaErgenken bile begenmiyordim ben onlar
Küçükken emret komutanım da ki yazıcı Mehmet e hastaydım eşim görünce dolabimdaki resmini yırttı bekarken
Laz erkekleri yakışıklı oluyor geneldeOnu bende seviyodum valla
Kıız halit heçte yahşi değil benim emre aydınım ondan yahşiLaz erkekleri yakışıklı oluyor genelde
Emre aydınKıız halit heçte yahşi değil benim emre aydınım ondan yahşi
Sen sevme ben hastasıyım canıııuııım. HaliteEmre aydın
Onu ben de begeniyodum ama bi Keremcem olamaz tabiErgenken bile begenmiyordim ben onlar
Küçükken emret komutanım da ki yazıcı Mehmet e hastaydım eşim görünce dolabimdaki resmini yırttı bekarken
AhahahSen sevme ben hastasıyım canıııuııım. Halite