Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Yok be canım onun bir faydası yokmuş öğrenen bize öyle demişti .Boşu boşuna kazitmayın
Kuzu benim babam kuaför oda söylemişti ve çevremdede hep seyrek ,ince telli gördüğüm çocuklar sıfıra vurulunca maşallah gayet gür ve sıkı çıkıyor nasıl bir tüyümüzü jiletle yada Makine ile alınca sıklasıyor kalınlasıyor sacta aynı şekil oluyor ben defalarca tanık oldum yani. Ha aksi olan varsa bilemicem tabi ben görmedim bugüne kadar

Ben bilimsel verisini söylüyorum canım benim sonuçta kök içte kalıyor gene aynı saç gelecek yani usttekileri kesip attın mı birşey değişmiyor.bana mantıklı geliyor
Bize böyle öğrettiler kuzu duyduğumu soyledim
Ama çoğu insan kazitir bende gördüm hep çevrede kucuklugumden beri bilemiyorum denemiş olmuş işe yarar inşallah

Öyledir kuzum senin dediğinde doğru olabilir ,bende hep gördüğümü hatta o saçtan bu gür hale nasıl geldi diye şaşkınlıkla baktığımı söyledim ,benim gördüklerim öyleydi çünkü ama bilimselini düşününce şaşırtıcı oluyor dahada .bakalım minnakta işe yararmı inşallah yararda boşuna keltoş olmuş olmaz

İnşallah canım
Benim saçım gur ama benimkilerin hepsi babalarına çekmiş

Oh ne iyi sıfıra gerek yok zaten de kestirmezdin sen.. Valla benim kızın sac ince zayıfyaa küçükken sıfıra vurdurmadığıma pişmanım ben
Benim çocuklarında fazla gür değil kız
doğru kestiremezdim
Ama bu aralar kendi. Saçımı vurdurasim var
Aşırı dökülüyor kestireyim de dökülecek saç kalmasın diyom bazen ,

doğru kestiremezdim
Gürleşir bak bikere kestir sen napcan öğrendiğini kanıtlarını görüyoz

doğru kestiremezdim
benimde saclarim ap aşiri doküluyor ya topladigim halde heryer sac oluyo hergun süpürgeyi aciyorum bazen bnde diyorum kazitayimda kurtulayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…