- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Calis cano benim yerime de calisBencede çalışmak lazım ilerde tek emekli maaşı ile gecinmeye ugrasicaz 2 maaş olsa daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calis cano benim yerime de calisBencede çalışmak lazım ilerde tek emekli maaşı ile gecinmeye ugrasicaz 2 maaş olsa daha iyi
Calisamiyorum kuzum ben ☺Calis cano benim yerime de calis
3 çocukla zengin olursunuz inşallahYok kız emekli olasıya ya ölürüz ya da zengin oluruz gerek kalmaz
Olamayız di mi3 çocukla zengin olursunuz inşallah
Köy de kasabada yaşarsanız belkiOlamayız di mi
Kimsecik kalmadı yine
Sildin süpürdün herkesiKimsecik kalmadı yine
Sonuç belli artık tebrikler mortim bugün itibariyle senden zayıfım bide 75.3 idim sabah :)Kimsecik kalmadı yine
Helal bee bende başladım kısa kısa da olsa bahane yaratıp yürüyorum vereceğiz inşallahSonuç belli artık tebrikler mortim bugün itibariyle senden zayıfım bide 75.3 idim sabah :)
Hadi sende net başla artık bak ömür geçip gidiyor şişko olmak için çok kısaHelal bee bende başladım kısa kısa da olsa bahane yaratıp yürüyorum vereceğiz inşallah
Başladım başladım artık yumurta kapıya dayandıHadi sende net başla artık bak ömür geçip gidiyor şişko olmak için çok kısa
Aynen çok sessiz herkes tatilde bi biz evde kaldık sanırımKimsecik kalmadı yine
] buharşacağz yakında yaz bir geldi pir geldiİyi Akşamlar
Bu nasıl sicak
hiç sorma canım yaa uyuyamıyorum sıcaktan evin içinde en serin yeri arayıp duruyorum bütün gece :)] buharşacağz yakında yaz bir geldi pir geldi ☺
Bu gece oyle acmisiz ki gece her yeri gündüz pisiverijce çocuklar cırcır olmasa barihiç sorma canım yaa uyuyamıyorum sıcaktan evin içinde en serin yeri arayıp duruyorum bütün gece :)
Hoşgeldin canımm geçen sene benim patlıcanda işe yaramadı vallaSelam kızlar
İnsan bir etiket yapar zor buldum burayı
Tenceresiz kaldim anne gelmeyeli atak yapmışsın öne geçmişsin
Ben sonuç değişmez hipo alır sanıyordum .KK patlıcanı seviyor