- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Vurmaz vurmazHipo furacak sonunda bizi
Hippocan yıldırım o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vurmaz vurmazHipo furacak sonunda bizi
Bak bana umut fakirin ekmeğiAllahım biliyorum 69 um tee nerden nereye amma bi atak yaptır umut kesilmez
Kız valla öyle olduya hakikaten nasıl olduya
Çok moralim bozuldu gerçekten ama kazanamamış olmak değil 3 hafta birinci olup son anda gitmesine.. yani 1 ay anket mi olur?İnanmiyorum yaakarniyarik kunefe kimhippo canım bakyorim kunefe oylari kapimis
Son katılışım çok moralim bozuldu yani baştan kazanamasam hiç üzülmem 15 kerr falan katıldım ama anketin 1 ay sürmesi 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yoksa kazanan arkadaşımda haketti herkesin sofrası süperdiHipo furacak sonunda bizi
Dogru soyluyosun canim ben de olsam moralim bozulurdu ama son katilisim falan deme biber surerimSon katılışım çok moralim bozuldu yani baştan kazanamasam hiç üzülmem 15 kerr falan katıldım ama anketin 1 ay sürmesi 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yoksa kazanan arkadaşımda haketti herkesin sofrası süperdi
Ben de anladim ki kazanan Kazen degil kunefeymis adamin gunahini aldikAnladım ki kunefeciler e ramazanda ağırlık cokmus fal@n girememisler
Kız ne bozuyorsun moralini nasipse gelir Çin’den Yemen’den nasip değilse ne gelir elden bunu hiç unutmaSon katılışım çok moralim bozuldu yani baştan kazanamasam hiç üzülmem 15 kerr falan katıldım ama anketin 1 ay sürmesi 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yoksa kazanan arkadaşımda haketti herkesin sofrası süperdi
Yalnız kazenin laneti tam gaz devamBen de anladim ki kazanan Kazen degil kunefeymis adamin gunahini aldik
Iyi canım sen nasılsın denk gelmiyouz bu ara pek girmiyorum bend3Cano nasilsin hic karsilasamiyoruz
Bi ara dedim herhalde lanet kirildi ama yok gene ayniYalnız kazenin laneti tam gaz devam
Bi dahaki kategoride seni ve tokatini sahalarda gormek istiyoruz kuzuIyi canım sen nasılsın denk gelmiyouz bu ara pek girmiyorum bend3
Ya hediye değil inan.. ama 1 ay oylama çok ben 3 kere ramazan sofralarında denk geldim.. Yani yeni yarışma yapılmasaydı ama anket kapatılabilirdi neyse kısmet zateb biliyoeumKız ne bozuyorsun moralini nasipse gelir Çin’den Yemen’den nasip değilse ne gelir elden bunu hiç unutma
Evet canım bendə onda söylədim çok umudlenmisdin olsun canina saglik hale oylama bitmemisÇok moralim bozuldu gerçekten ama kazanamamış olmak değil 3 hafta birinci olup son anda gitmesine.. yani 1 ay anket mi olur?
canım minik tebrik ederim canim ellerin dert gormesin zahmet cekimis,hippocanda cok umutlanmisdi onun adına cok üzüldüm.