Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Hipo furacak sonunda bizi:KK70:
Son katılışım çok moralim bozuldu yani baştan kazanamasam hiç üzülmem 15 kerr falan katıldım ama anketin 1 ay sürmesi 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yoksa kazanan arkadaşımda haketti herkesin sofrası süperdi

Son katılışım çok moralim bozuldu yani baştan kazanamasam hiç üzülmem 15 kerr falan katıldım ama anketin 1 ay sürmesi 3 hafta birinci gidip son hafta gitmesi.. yoksa kazanan arkadaşımda haketti herkesin sofrası süperdi
Dogru soyluyosun canim ben de olsam moralim bozulurdu ama son katilisim falan deme biber surerim:KK53:
1 ay oylama gercekten cok fazla ama her zaman boyle olmus iftar sofralari ilk degil ki

Kız ne bozuyorsun moralini nasipse gelir Çin’den Yemen’den nasip değilse ne gelir elden bunu hiç unutma

Kız ne bozuyorsun moralini nasipse gelir Çin’den Yemen’den nasip değilse ne gelir elden bunu hiç unutma
Ya hediye değil inan.. ama 1 ay oylama çok ben 3 kere ramazan sofralarında denk geldim.. Yani yeni yarışma yapılmasaydı ama anket kapatılabilirdi neyse kısmet zateb biliyoeum

X