Zaman nasıl geçtiÖyle canım
Evet son 12 gün
Ben bakardım ama durumlar malum. Oglan da yatagımı işgal etmiş durumdaUyanık olanlar yarımşar saat benim bebeye bakıverin ben uyumak istiyorummmmmm
Bak nasıl biliyorsunuz. Hep buralarda takılmaktan içine işlemiş cocugunEhh iyiden hallice yuvarlanıp gidiyoruz işte.ohh yeye yarasın bebişe ne o öyle diyet miyet daha fındık kadan sıpacık hep buradaki ablalarından öğreniyor bunları
İnşaallah canım benim, sagolasınEneee fındık kadar dedim iki karpuz kadar olmuş maşallah,sağlıkla hayırla al kucağına minnakı kuzum
Uyanık olanlar yarımşar saat benim bebeye bakıverin ben uyumak istiyorummmmmm
Bir şekilde geçiyor canım :)Zaman nasıl geçti
Annenler ne zaman geliyor
Sağolasın canım benim
Senin KV ler nerde imiş bahcedeler mi imişBana yolla
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaAllahBir şekilde geçiyor canım :)
Annemler bu ayın sonuna dogru geliyor. 1 hafta 10 gün kalacaklar
Evet canımSenin KV ler nerde imiş bahcedeler mi imiş ☺
Halbuki okadar ramazan sofraları kurduk hiçmi canı çekip kaçamak yapmadı bu minnakBen bakardım ama durumlar malum. Oglan da yatagımı işgal etmiş durumdanevoş baksın. O müsait
Bak nasıl biliyorsunuz. Hep buralarda takılmaktan içine işlemiş cocugundiyet, estetik herşey burda
Amin canım. Veririm inşallah. :)Hayırlısı ile kucağına alırsın inşaAllah
Bize mutlaka haber ver
Memlekette misin :)Evet canım
Aradım.ordalarmışArayıp biz geldik derse giderim
Yapıyoruz ama bana yarıyor demek ki 59 la hamile kaldım. Şuan 75 imHalbuki okadar ramazan sofraları kurduk hiçmi canı çekip kaçamak yapmadı bu minnak:))
He iyi iyi takılsınlar orda biraz daha☺Evet canım
Aradım.ordalarmışArayıp biz geldik derse giderim
Evet canım: )Memlekette misin :)
Yapıyoruz ama bana yarıyor demek ki 59 la hamile kaldım. Şuan 75 im
Aynen biz böyle iyiyizHe iyi iyi takılsınlar orda biraz daha☺
Hmm ne güzel. Sana ve çocuklara iyi gelmiştir. Maratonlu bi okul dönemi daha bitti. Karneler iyi gelmiş galiba.Evet canım: )
Aynen biz böyle iyiyiz
Aynen canım tatili hakettikHmm ne güzel. Sana ve çocuklara iyi gelmiştir. Maratonlu bi okul dönemi daha bitti. Karneler iyi gelmiş galiba.
Gider gider bişey kalmaz minnak bir doğsun hele ,sen yine iyi beslen zaten uykusuz geceler azda büyüyünce peşinden koşmalar derken gider moral bozmak gibi olmasınMemlekette misin :)
Yapıyoruz ama bana yarıyor demek ki 59 la hamile kaldım. Şuan 75 im
Pazartesi açıklanacak canım.
Kızların sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bizimki 18 temmuz imiş