Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım nasılsınız@gurtmingotam çok geçmiş olsun canım. Allah korusun.
Şu emojiler bi bende yok kıskanıyoreeeeee bennnmO zaman danssss
Sen neden uymadınSizede mi uyku yok
Haah hoşgeldin yoldaşşi gel gellSizede mi uyku yok
İyiyim nevoşum, sen nasılsın. Bugun kontrole gittim. Bizim bebe diyette galiba. Gecen haftada 2.600 dü. Yine 2.600 çıktı. Haftaya tekrar gidecegimMerhaba canım nasılsınız
Ooh ne güzel sevindim canımİyiyim canım sağol sen nasılsın
İyi gidiyor çok şükür
ben mi aslında uyuyordum. Süt meyve, falan yiyorum. Zaten yatamıyorum, her yerim ayrı agrıyorSen neden uymadın
Hoş bulduk, yoldaş nasılsınHaah hoşgeldin yoldaşşi gel gell
Yok valla nasılsın canım az kaldı he hayırlısı ile gelsin inşallahSizede mi uyku yok
Hayırlısı canım sağlıklı olsun kilo alır:)İyiyim nevoşum, sen nasılsın. Bugun kontrole gittim. Bizim bebe diyette galiba. Gecen haftada 2.600 dü. Yine 2.600 çıktı. Haftaya tekrar gidecegim
İyiyim hamdolsun, sen nasılsınYok valla nasılsın canım az kaldı he hayırlısı ile gelsin inşallah
Allah kolaylık versin canımOoh ne güzel sevindim canım
Bende iyiyim çok şükür aynı kosturmacalar
Öyle canımHaylısı canım sağlıklı olsun kilo alır:)
Maşallah az kalmış
Ehh iyiden hallice yuvarlanıp gidiyoruz işte .ohh yeye yarasın bebişe ne o öyle diyet miyet daha fındık kadan sıpacık hep buradaki ablalarından öğreniyor bunlarıben mi aslında uyuyordum. Süt meyve, falan yiyorum. Zaten yatamıyorum, her yerim ayrı agrıyor
Hoş bulduk, yoldaş nasılsın
Sağol canım bende iyiyim çok şükürİyiyim hamdolsun, sen nasılsın
Evet az kaldı, gecelere hazırlık sınavındayım
Az kaldı biraz daha sabretben mi aslında uyuyordum. Süt meyve, falan yiyorum. Zaten yatamıyorum, her yerim ayrı agrıyor
Hoş bulduk, yoldaş nasılsın
Gönder gelsin canım benim kızlarda ayaktaUyanık olanlar yarımşar saat benim bebeye bakıverin ben uyumak istiyorummmmmm
Sağolasın canım benimAllah kolaylık versin canım
Eneee fındık kadar dedim iki karpuz kadar olmuş maşallah ,sağlıkla hayırla al kucağına minnakı kuzumÖyle canım
Evet son 12 gün