- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Aa baya erkenmis.Pazartesi açıklanacak canım
Hayırlısı dedik canım sıkılma öyle sonuç ne olur ise inşallah haklarında hayırlı olandır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa baya erkenmis.Pazartesi açıklanacak canım
Amin canım hayırlısıAa baya erkenmis.
Hayırlısı dedik canım sıkılma öyle sonuç ne olur ise inşallah haklarında hayırlı olandır.
Sana kıyamam canım senin uykusuz gecelerin yakındırBen bakardım ama durumlar malum. Oglan da yatagımı işgal etmiş durumda nevoş baksın. O müsait
Bak nasıl biliyorsunuz. Hep buralarda takılmaktan içine işlemiş cocugun diyet, estetik herşey burda
Evet piyangodan sen çıktın ama bebişi uyuttum.Bana yolla
Ne kadar şanslıyım Sen hep bana yollaEvet piyangodan sen çıktın ama bebişi uyuttum.
Bana kıyarsın yaniSana kıyamam canım senin uykusuz gecelerin yakındır
Maşallah canım. Mezuniyetlerini de görürsünüz inşallahAynen canım tatili hakettik
Evet canım karneler iyiydi:)
çok iyi geldin sagolasın şimdi rahatça uyuyabilirimGider gider bişey kalmaz minnak bir doğsun hele ,sen yine iyi beslen zaten uykusuz geceler azda büyüyünce peşinden koşmalar derken gider moral bozmak gibi olmasın
Saglık olsun ne yapalım. :) zaar birgün düzene girerSana kıyamam canım senin uykusuz gecelerin yakındır
İnşaallah canım Allah razı olsunMaşallah canım. Mezuniyetlerini de görürsünüz inşallah
çok iyi geldin sagolasın şimdi rahatça uyuyabilirim
Saglık olsun ne yapalım. :) zaar birgün düzene girer
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinHepinize hayırlı geceler❤
❤Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versin ❤
Hayırlı geceler canımHepinize hayırlı geceler❤
Allah rahatlık versin canımHayırlı geceler canım
Bende uyusam iyi olacak, hayırlı geceler herkese
Anneme geldik iki tanesini bırakıp şimdi İzmir e geçeceğiz :)) günaydın herkeseNe yolculugu canım annene mi
Sana da kıyamam da sana torun alıştırması olsunBana kıyarsın yani
Geçmiş olsun canım
Allah korumuş
Çok teşekkür ederim canım sağolasınızgurtmingotam çok geçmiş olsun canım. Allah korusun.
Sakinim ya şaka yaptım biri hiç heyecan yok yazmış taSakin ol şampiyon