Tonti nin fincanlarini mi çaldın
Fincanlar onunmuydu bilmiyordumTonti nin fincanlarini mi çaldın
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Onun çok güzel gümüş tabakları fincanları var bayılıyorumFincanlar onunmuydu bilmiyordum
Afiyet olsun canım
Ilerde bizde alırız inşallah canım ;-)Onun çok güzel gümüş tabakları fincanları var bayılıyorum
Kaplumbağa hızı ile gidiyor oylamaNe ara 41 olmuşum ben yaakazanamıcakta olsam oyumun artması bi sevindirdi
Aynen yaa yeni yarışmaya bi gecebilsek artık
Aynen oylaması uzun sürdü adrenalin de yokAynen yaa yeni yarışmaya bi gecebilsek artık
He valla unuttuydum bile ben burayıAynen oylaması uzun sürdü adrenalin de yok
Katıl kuzu seni görmek isterim valla meraktayım bendeYeni yarısma ne olur acaba yapabileceğim birsey olsada katılsam
Yapabileceğim bir yemek olursa katılırım tabiki canımKatıl kuzu seni görmek isterim valla meraktayım bende
Bütün Konya yı örgütleyelim senin için bir arabaşı yapsaydın offf offffNe ara 41 olmuşum ben yaakazanamıcakta olsam oyumun artması bi sevindirdi
Oh kardeşim de var rahat rahat yaparım inşallah misafir filan olmazsaYapabileceğim bir yemek olursa katılırım tabiki canım
Biliyorsun sizler kadar hamarat değilim döktürdünüz ramazanda maşallah
Sende yarışmanın tadını aldin demiYeni yarısma ne olur acaba yapabileceğim birsey olsada katılsam
Kız zaten güzel yapıyon kardesin cocuklarada bakarsa mükemmel olur daha güzel resimler cekersinOh kardeşim de var rahat rahat yaparım inşallah misafir filan olmazsa
Valla yarısmada ayrı güzel oluyor simdi oylara bakıyorum bir heyecanı olmuyorSende yarışmanın tadını aldin demi
İnşallah canım kardeşimin de sunumları güzeldir benimkileri hiç beğenmiyor zatenKız zaten güzel yapıyon kardesin cocuklarada bakarsa mükemmel olur daha güzel resimler cekersin
Deme kız canım çekti vallaBütün Konya yı örgütleyelim senin için bir arabaşı yapsaydın offf offff