Kim demişse dogru demiş,eksik bile olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demişse dogru demiş,eksik bile olabilir
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Nasılsınız şekerler :))
İyi şükür bende evdeim aynı devam canım sen nasılsın :))Iyiyim canım sen nasılsın ❤
Iyiyim bende canım her zamanki gibi burdayımİyi şükür bende evdeim aynı devam canım sen nasılsın :))
Öğlen bir çıktım anca beste geldim eve kankacim dışarda işlerim vardı onları hallettim şimdi de yemek telaşına düştümNasılsın kankacim
Aksam oldu yemek telası basladı desene kolay gelsin kankacimÖğlen bir çıktım anca beste geldim eve kankacim dışarda işlerim vardı onları hallettim şimdi de yemek telaşına düştüm
Sen nasılsın
Aynen kankacim şimdi oturdum bitti çok şükürAksam oldu yemek telası basladı desene kolay gelsin kankacim
Bende iyiyim buralardayım birsey yaptıgım yok simdi kahve yapacagım gel kahve içelim
Gel sanada kahve yapayım 
Bana da yapar mısın tatlım kafam bir milyonGel sanada kahve yapayım 
Yaparım tabiki canım ❤Bana da yapar mısın tatlım kafam bir milyon
Prof haftaya Cuma ya kadar doluymuş bu Cuma’ya üniversite hastanesine randevu buldum bir hafta bekleyemeyeceğim.Yaparım tabiki canım ❤
Ne yaptın doktor ayarlayabildin mi ne zaman gideceksin inşallah güzel haberlerle gelirsin
Iyi yapmıssın canım stresle beklemek de cokk zor olur ama sıkma canını inşallah birsey cıkmayacak dua edelimProf haftaya Cuma ya kadar doluymuş bu Cuma’ya üniversite hastanesine randevu buldum bir hafta bekleyemeyeceğim.
Hayırdır canımProf haftaya Cuma ya kadar doluymuş bu Cuma’ya üniversite hastanesine randevu buldum bir hafta bekleyemeyeceğim.
İnşallah nolur çok çok dua edin zaten başka sıkıntılar olur diye korkuyordum bir de bu çıktı başımızaIyi yapmıssın canım stresle beklemek de cokk zor olur ama sıkma canını inşallah birsey cıkmayacak dua edelim
Kuzu cmv pozitif çıktı anne karnındaki bebeği etkileyen bir enfeksiyon üni ye yönlendirdilerHayırdır canım
Dua ederiz tabiki hep birlikte dua edelim canım bir sıkıntı cıkmaz inşallahİnşallah nolur çok çok dua edin zaten başka sıkıntılar olur diye korkuyordum bir de bu çıktı başımıza
Hadi gönlümü aldin şaşkın bekliyorumGel sanada kahve yapayım 
Amin canımDua ederiz tabiki hep birlikte dua edelim canım bir sıkıntı cıkmaz inşallah