- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Hadi bakalım yeni Yarısmayı sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım kardeşimin de sunumları güzeldir benimkileri hiç beğenmiyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım yeni Yarısmayı sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım kardeşimin de sunumları güzeldir benimkileri hiç beğenmiyor zaten
trafoya kedi sokuyorlarDeme kız canım çekti valla,örgütleyelim hemşom ama birimizden birisi katılmaması lazım ki destek olalım ya sen ya ben aramızda halledelim çaktırma
Offf kız benim de canım çekti bayram da demiştim anneme unuttuk yapmayı çok yemek isteyince sıra ona gelmedi sen karamık biliyor Musun onu çok istiyor canım pilavını yapacağım bir boş zamandaDeme kız canım çekti valla,örgütleyelim hemşom ama birimizden birisi katılmaması lazım ki destek olalım ya sen ya ben aramızda halledelim çaktırma
İnşallah kolay bir yemek olur birde busefer tek ve sofra yokya daha iyi olur,yaparsın seeen senin şu neydi o yaotığın tatlı gözümün önünden gitmiyorYapabileceğim bir yemek olursa katılırım tabiki canım
Biliyorsun sizler kadar hamarat değilim döktürdünüz ramazanda maşallah
Ayy benim annemde yapar oh mis kız hamissin bide yakın olsakta yapardık. Bilmiyorum Kuzum nasılkiOfff kız benim de canım çekti bayram da demiştim anneme unuttuk yapmayı çok yemek isteyince sıra ona gelmedi sen karamık biliyor Musun onu çok istiyor canım pilavını yapacağım bir boş zamanda
Kıız sen yanlış anladın kediyi besliyoz biz ne sokması ayol ayıop,trafoya kedi sokuyorlar
Gördüm gördüm he bele baktımKıız sen yanlış anladın kediyi besliyoz biz ne sokması ayol ayıop,
Yoh yooh hayal o hayaaal hindiyi fazla kacırmıssın seenGördüm gördüm he bele baktım
Kediye ciğeri gosterip oraya doğru cekiyorsunuz
Kim yapacak bana arabaşı karamık da bir ot dikenli bir bitkiden toplanıyor dağda bayırda oluyor böyle ekşi offf ağzın kamaşa kamaşa yersin onuAyy benim annemde yapar oh mis kız hamissin bide yakın olsakta yapardık. Bilmiyorum Kuzum nasılki
Kedi seviyoz biz başka amacımız yokGördüm gördüm he bele baktım
Kediye ciğeri gosterip oraya doğru cekiyorsunuz
Anlatışından bile dişlerim kamaştı Kız acaba eksicik dediğimiz ottanmı Acep bilemedim foto bulursan atKim yapacak bana arabaşı karamık da bir ot dikenli bir bitkiden toplanıyor dağda bayırda oluyor böyle ekşi offf ağzın kamaşa kamaşa yersin onu
Tek yemek olsa bundada katılırdım zaten de üç yemek ve sofra korkuttu beniİnşallah kolay bir yemek olur birde busefer tek ve sofra yokya daha iyi olur,yaparsın seeen senin şu neydi o yaotığın tatlı gözümün önünden gitmiyor
YOk o değil kız bu çiğ yenmiyor bunun yapraklarıAnlatışından bile dişlerim kamaştı Kız acaba eksicik dediğimiz ottanmı Acep bilemedim foto bulursan at
Valla fenaydı fena gözümden gitmiyor , onun gibi olursa süperTek yemek olsa bundada katılırdım zaten de üç yemek ve sofra korkuttu beni
Etimek tatlısı yapmıstım canım sonrasında kardesime de yaptım begendiler
Gel sanada yapayım canımValla fenaydı fena gözümden gitmiyor , onun gibi olursa süper
Bence yarışma gününü beklemekte heyecanlı olacak kimin ne yaptığını bilmeyecegiz oylama günü taaaa taaammm çıkacak önümüzeAaaa dogru Evet okumustum onu bakalım nasıl olacak neler olacak
Aaa hiç görmedim valla keşke bulsamda denesemYOk o değil kız bu çiğ yenmiyor bunun yaprakları
Ahh gelebilsem sağol balım Acep artık bitse şu oylamadaGel sanada yapayım canım
Bakalım yeni sistemde nasıl olacak yemekler :))