- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.785
Yeme içme tamam da teznilik problemli bende banlandigom gün temizlik avcılarının izleyip mutfağı dezenfekte ettim bahane ileHamarat kadın
Ben birden beri ütü dolap ugrasiom
Pilav vardı dünden şimdi çocuklar istedi ketcapli yiyorlar ☺
İyi bari bir hayri olmuş sanaYeme içme tamam da teznilik problemli bende banlandigom gün temizlik avcılarının izleyip mutfağı dezenfekte ettim bahane ile
Rabbim şifa versinvallah torun 8 aylık ama yoğurt süt et yumurtaya karşı
allerjisi vardı aradım artık azar azar yemeye başlasın demiş kızımda yiyemiyordu anne sütünden bile geçiyordu kırmızı meyva bile yasaktı vs çilek bile
Konunun ilk mesajını favorilere ekle canımAbla ya dışardan çok zor buluyorim bu topigi ramazan sofraları 2019 kadınlar kulübü yazıyorum çıkmıyor
siteye girip trendlerden giriyorum yine yok
Yeni msejlari tıklayıp sayfa sayfa bakıyorum başka çaresi yok mu ??Nevreste
Banli ikenKonunun ilk mesajını favorilere ekle canım
E olumune kankayiz dedik ya kimseyi farketmesem seni farkederim kanka
Bos ver bi daha banlanma olsun bitsinBanli iken
Yaaaaaaa ponçik seyyyyE olumune kankayiz dedik ya kimseyi farketmesem seni farkederim kanka
Banlı iken girilmiyor diye duymuştum:)Banli iken
Değil mi yaBos ver bi daha banlanma olsun bitsin
Okudum dışardan abla sıkıntı yok sadece oylama sonuçlarını göremedim hepsininizi izledim ben dışardanBanlı iken girilmiyor diye duymuştum:)
Bi bilgim yok ne yazik ki ama uzuldum ya yavruya yuvadan dusmus olmasinHep gorudugmuz standart bir kuş varya onun yavrusunu bulmus çocuklar annesi bırakmış yumurta sarısı versem olur mu tüyleri bile yok minicik
Bi daha banlanmicam demiyo da banlanirsam nerden bakayim diyoDeğil mi ya
Onun cevabı bende yok olsada söylememBi bilgim yok ne yazik ki ama uzuldum ya yavruya yuvadan dusmus olmasin
Bi daha banlanmicam demiyo da banlanirsam nerden bakayim diyo
Akıllı ol bir daha görmeyeyimOkudum dışardan abla sıkıntı yok sadece oylama sonuçlarını göremedim hepsininizi izledim ben dışardanhatta son gorulmem açıktı onu gördüm
Bi bilgim yok ne yazik ki ama uzuldum ya yavruya yuvadan dusmus olmasin
Bi daha banlanmicam demiyo da banlanirsam nerden bakayim diyo
Burlardayım@deynepnaz ramazan bitti yine yok
@yasminsay da yoğun galiba
@Lunya ne yapıyor acep
@-cantanem- doguracakti az kaldı
@Smile Forever seni çok özledim
E Evvab sen nerelerdesin
Burlardayım