• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Valla ben iki kız bir erkek doğurdum kızlarda öyle oldu sanki her an regl olucakmisim gibi ağrılar oluyordu
😀 bu ağrı hariç diğer belirtiler oğlanlarla aynı tuzlu ekşi yeme isteği tatlıdan tiksinme bol mide bulantısı ve kusma

Bazen benimde ağrısız geliyor normalde doğum sancinisin daha hafifi olur adet zamanı ama bazen de olmuyor
Ben oğluma hamileyken 3 4 gün adet ağrısı çekmişti ama bat tan önce test yapmıştım pozitifti biliyordum hamilelikten olduğunu

Ben bugun test yapıp kocise babalar günü hediyesi olarak paketleyip verecektim aslında kısmet olmadı 😂
Adam ilk iki de beraber yaptık 3. De sürpriz yapıp eline verince verme elime kimin testi bu demişti sanki herkes testini bizim kapıya bırakıyor 😂

😀 bu ağrı hariç diğer belirtiler oğlanlarla aynı tuzlu ekşi yeme isteği tatlıdan tiksinme bol mide bulantısı ve kusma
Aynen benimde öyle idi sadece ağrılar ekstradan vardi arkadaş da geçen gün aynısını söyledi onda da öyle imiş .
Hayırlısı kızın da olsun birtane inşallah.

Bende makatta çok ağrı oldu son 3 ayda doktor normal değil diyordu 🤪
Makatta son aylarda oluyordu benimki tersti üçüncü koltuğa oturunca sanki tekmesi koltuğa degiyirdu😂

Adamda ki kafaya bak o kadar düşünmemiş bebek
Yok çok istiyordu diğerleri heme oldu bu 3 ay olmayınca ümidi kesmiş ondan

Bende hemoroid sorunu hiç olmadı hala da yok ama ozaman ki problem neydi hala bilmiyoruz :))

Makatta son aylarda oluyordu benimki tersti üçüncü koltuğa oturunca sanki tekmesi koltuğa degiyirdu😂
Benimde sol kaşığa doğru uzatmış ayaklarını bir ara kaşıklar çok aciyordu doktor dedi çapraz duruyor

Back