Hayırdır kız niyeIyiyim canımböyle geziyorum
İstemiyorsan hayırlısı olsun o zamanBide beni düşün davul bulsam çalicam
Başbaşa kaldık komsecik yokEfendimmmm
VALla bi ara ben burayıda unuttum sonra aklıma geldi dedim sanki ben bi yarışmaya katılmıştım ama neyse dedim sonucuma bakayım bakmaz olaydımBaşbaşa kaldık komsecik yok
İyi iyi çok güzel bence ilk yarışmada bu kadar başarılısın kim bilir sonraki ler nasıl olacakVALla bi ara ben burayıda unuttum sonra aklıma geldi dedim sanki ben bi yarışmaya katılmıştım ama neyse dedim sonucuma bakayım bakmaz olaydım
Nasılsın canım ❤
Evet herkes yazlığa memlekete çekildi okullar kapanıncaNasılsın canım ❤
Gecmisten begenerek geldim de :))
Artık cok gecmisde olmuyo hemen bitiyor
Okulda tatilde olmayınca burdayım simdilik işe baslamazsam tabiki :))Evet herkes yazlığa memlekete çekildi okullar kapanınca
Olsun kalan sahalar bizimdir
Evdeim bende çocuklar birşeyler istedi ocağa koydum geldim buraya
Temizlik şart eve ama kim yapacak
Aynen canım gecen sene yoktum bu sene bol bol burdayım
Sonrakilere daha sağlam bi menüyle katılmayı düşünüyorum bu aceleye gelmiştiİyi iyi çok güzel bence ilk yarışmada bu kadar başarılısın kim bilir sonraki ler nasıl olacak
Diğerleri daha kolay oluyor emin ol sen zordan basladinSonrakilere daha sağlam bi menüyle katılmayı düşünüyorum bu aceleye gelmişti
Diğerleri daha kolay oluyor emin ol sen zordan basladin
Eski yarışmalar bir göz at istersen tek çeşit yarışıyor normalde
Evet gördüm tek çeşit ben harbiden zordan başlamışım ama olsun buda bi cesaret göstergesiDiğerleri daha kolay oluyor emin ol sen zordan basladin
Eski yarışmalar bir göz at istersen tek çeşit yarışıyor normalde
Aynen öyle ben bu sefer cesaret edemedimEvet gördüm tek çeşit ben harbiden zordan başlamışım ama olsun buda bi cesaret göstergesi
Ben ettim de noldu bilmem kaçıncı sıradayımAynen öyle ben bu sefer cesaret edemedim