- 24 Eylül 2018
- 97.245
- 292.605
Son anda götüŕmeseler ölmüşümOluyordum kızlar, hâlâ da sonuç çıkacak.cok yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son anda götüŕmeseler ölmüşümOluyordum kızlar, hâlâ da sonuç çıkacak.cok yoruldum
Coook gecmis olsunOluyordum kızlar, hâlâ da sonuç çıkacak.cok yoruldum
Allah razi olsun canim :*Coook gecmis olsun
Hoş geldin canım nasılsın şimdiOluyordum kızlar, hâlâ da sonuç çıkacak.cok yoruldum
Duydun mu Jenna yi ameliyat olmuş safra ve kolondan safra keseside yoktu ne oldu öyle anlamadım inşallah en kısa sürede iyileşir
günaydin,jenna nasilsin canim bizi mrekta biraktin şimdi okudum amaliyyat ol mşsun allah şifalar versin çabuk iyleş canimAllah razi olsun canim :*
allah korumuş allah şifalar versin tekrar canimOluyordum kızlar, hâlâ da sonuç çıkacak.cok yoruldum
Canim cok cok gecmis olsun simdi nasilsinSon anda götüŕmeseler ölmüşüm
Ne oldu kuzum öyle ya çok merak ettim seni hergun yazdım. anladım ama ağrın vardı inşallah kötü birşey yoktur dedik.Oluyordum kızlar, hâlâ da sonuç çıkacak.cok yoruldum
Allah şifa versin canım. Seni ağrı kesici bile vermeden sonucu bekle diye eve gönderen doktora ne demeli bilemedim inşallah bir an önce toparlarsın canımSon anda götüŕmeseler ölmüşüm
Günaydın kankaGünaydınnnnn mutlu pazarlar ❤
Günaydın kankaGünaydınnnnn mutlu pazarlar ❤
Kankacım nasılsın sınavın nasıl gectiGünaydın kanka
Bugünkü çok zordu türk dili ve edebiyatı ama gene yaptım birşeyler bakalımKukrim sınav nasıl geçti canım
Kanka bugün biraz daha zordu ama genede yaptım yapabildiklerimi bakalımKankacım nasılsın sınavın nasıl gecti