- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
evet canim ömrümüzden ömür gittiAynen.. yaa anket çok uzun bu kdr uzun olır mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim ömrümüzden ömür gittiAynen.. yaa anket çok uzun bu kdr uzun olır mu
tabikibsende heyacan dahaa cok@Kazen abi nolur kapatalim artık anketi kalbim dayanmıyor
Hayatta olmazbelkim kankam seni gececek@Kazen abi nolur kapatalim artık anketi kalbim dayanmıyor
Yaa işte bunun için kapat diyorum ölüyorum anlasanaHayatta olmazbelkim kankam seni gececek
hakket 1 ay oylama mi olurmus ama olsun ben inaniyorum kankam kazanacakYaa işte bunun için kapat diyorum ölüyorum anlasana
Aşkı memnudan alıntı
Kolay gelsin ablacım ,hayırlı yolculuklar ,sağ salim gidip gelin inşallahHayırlı aksamlar
Yarın yola çıkacağız hazırlık yapıyorum
Sağol canım benimKolay gelsin ablacım ,hayırlı yolculuklar ,sağ salim gidip gelin inşallah
Hayırlı yolculuklar abla sağsalim gidip gelin inşallahHayırlı aksamlar
Güle güle git hemen gelHayırlı aksamlar
Sağol canım benim Allah razı olsunHayırlı yolculuklar abla sağsalim gidip gelin inşallah ❤
İnsaallah canım sağolGüle güle git hemen gel
Kolay gelsin canim hayırlısı ile gidin gelin inşallah iyi tatiller♥Sağol canım benim Allah razı olsun
Sağol canım benim nasılsınKolay gelsin canim hayırlısı ile gidin gelin inşallah iyi tatiller♥
İyiyim canım biraz dişim ağrıyor ilaç aldım inşallah geçer bu sıra hiç dişçi psikolojisini kaldiramiycam çünküSağol canım benim nasılsın
Geçmiş olsun canım inşaallah çabuk geçer:)İyiyim canım biraz dişim ağrıyor ilaç aldım inşallah geçer bu sıra hiç dişçi psikolojisini kaldiramiycam çünkü
Sen nasılsın
Sağol canım sen dua et geçsin Bende bugün çok yorulmuşum eşim gelince uyuya kalmışım artık 11 gibi uyandım :)Geçmiş olsun canım inşaallah çabuk geçer:)
Daha yeni oturdum canım:)Eşime bir şeyler hazırladım valiz,ütü vs... ancak bitti:)Tabi akşam 5 e kadar dışardaydım:)Onun yorgunluğuda var:)
İnşaallah canım :)Artık dinlenmek istiyoruz.Benim zamanım olmadı:)Ben çıkıyorum çok yoruldum dinleneyim.Görüşürüz inşaallahSağol canım sen dua et geçsin Bende bugün çok yorulmuşum eşim gelince uyuya kalmışım artık 11 gibi uyandım :)
Artık dinlenirsin inşallah bol bol