- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Hala bi haber yok mu?Acil olmasa kesin bize haber verirdi diye düşünüyorum en azından @Rakika ya...
İnstagramini falan bilen yok mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala bi haber yok mu?Acil olmasa kesin bize haber verirdi diye düşünüyorum en azından @Rakika ya...
Bi de cok cocuklu annelere zavalli gibi bakmiyolar mi deliriyorumtamam pek gulluk gulustanlik bi durumda degiliz ama zavalli da degilizBir düğüne gitmistik eski komşumuz anneme benim için niye çalışmıyor durmadan doğurmuş demiş, ablaminda yok ya daha o niye doğurmadı çocuk kariyer mi yapacak hep demiş .
Kadını hiç bir türlü memnun edememisiz demistim anneme doğuran suç dogurmasan suc
Kapatalım dükkanı en fazla çocuk BirTutamMutluluk20 da var o devralsin
Sizin yuzunuzden kelebekli nevresimimi kullanamiyorum korkumdanbi sen bi de BirTutamMutluluk20 size dokunmayalım siz bi kerede 2-3 tane doğuruyorsunuz
Sağol canımBu arada Kirmizi pabuc tebrik ederim canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Evde olsam belki de ben çalışıyorum canım o kadar çocuğu kime bırakırım maaş onlara gider vallaAnaaa nevo ne diii bunlar
Bunlarin korkusundan herufu kanepede yatircam bu gidisle
Amin dicem de tutarsa bizi furur diye korkuyorum
Bizim de yoktu emme felegin sillesini yedik valla
Minik kiz senin heruf benimkinin yaninda oooobenimki su 10 yilda en fazla iki kere kendine cay koymustur o kadar
Aynen olumune kankayiz
Ayni benimki disarda kendi kosturur ben de onume gelene soyluyorum boyle yaptigina bakmayin evde kilini kipirdatmaz diye
kelebekler bebek getirir diye mi?Sizin yuzunuzden kelebekli nevresimimi kullanamiyorum korkumdan
He calisiyosan dogru bi tane yeterEvde olsam belki de ben çalışıyorum canım o kadar çocuğu kime bırakırım maaş onlara gider valla
Ne bilem ya bunlarin yuzunden aklima kotu seyler geliyokelebekler bebek getirir diye mi?
Zaten 3 oldu kız ne bir iHe calisiyosan dogru bi tane yeter
Ne bilem ya bunlarin yuzunden aklima kotu seyler geliyo
kelebekten korkma onlar bebek getiremez leylek olsa menopoza girene kadar kullanma derdimHe calisiyosan dogru bi tane yeter
Ne bilem ya bunlarin yuzunden aklima kotu seyler geliyo
Nasi 3 yaw bi tane evde bi tane de gobusde dimibiri nerden ciktiZaten 3 oldu kız ne bir i
kelebekten korkma onlar bebek getiremez leylek olsa menopoza girene kadar kullanma derdim
Bir tane 8 yaşında 1 tane on aylık bir tane de sürpriz yumurtaNasi 3 yaw bi tane evde bi tane de gobusde dimibiri nerden cikti
Taaam getiremezler dimi kullanayim ben nevresimimi
Bir tane 8 yaşında 1 tane on aylık bir tane de sürpriz yumurta
Ne cesareti abla sürpriz diyorum yaNasıl cesaret ettin 3.çocuğa sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin
kelebekler bebek getiremiyor ama ömrü kısa oluyor onların bilemedim şimdiNasi 3 yaw bi tane evde bi tane de gobusde dimibiri nerden cikti
Taaam getiremezler dimi kullanayim ben nevresimimi
Güvenlik duvarını aşmışNasıl cesaret ettin 3.çocuğa sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin
Güvenlik duvarını aşmış
Ben 8 yasindakini bilmiyodumBir tane 8 yaşında 1 tane on aylık bir tane de sürpriz yumurta
Yaw telde sarki actim uzanirken uyumusum 2 saniye o kadar zamanda baya bi ruya da gordumen uzun ruyalar bile 9 saniye derlerdi de inanmazdim