Evet her yaz böyle oluyor:)Yaz geldi diye mi böyle oldu kimseler kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her yaz böyle oluyor:)Yaz geldi diye mi böyle oldu kimseler kalmadı
Jenna nin eşi geldi de kendi evine mı geçti acaba da orda da net mi yok acabaEvet her yaz böyle oluyor:)
Türk hattı kapalı yabancı hattı çalıyor ama arayamadım ben hattım yurtdışına kapalıOrtak arkadaşımız var o aramış açmamış
Bugün başka bi arkadaşa sordum o da ulaşamamış ama eşi gelecekti yurtdışından belki de onunla gitmiş olabilir diye de geliyor aklımıza bilemedik
Yurtdışında ise telefonu çekmez zaten açık değilse
Umarım öyledir.Jenna nin eşi geldi de kendi evine mı geçti acaba da orda da net mi yok acaba
O zaman yurt dışına çıktı.Türk hattı kapalı yabancı hattı çalıyor ama arayamadım ben hattım yurtdışına kapalı
OlabilirO zaman yurt dışına çıktı.
İyi olsunda amanOlabilir
Umarım öyledir.Ama keşke bize haber verseydiOlabilir
He ya hastaydi diye meraklandik zaten bir girip yazsaydi rahatlardik valla her girişimde bildirimlerde adını ariyorumUmarım öyledir.Ama keşke bize haber verseydi
Aynen bende öyle yapıyorum:)Gelsin küselimHe ya hastaydi diye meraklandik zaten bir girip yazsaydi rahatlardik valla her girişimde bildirimlerde adını ariyorum
Aynen sopalasınGelsin bir onu Canfeb in eline teslim etcem
Hayırlı geceler canım nasılsın
iyim sükür kız uyudu bnde ortaligi toparlayip yataga geçdim birazdanda uyku moduna gecerim:))Hayırlı geceler hoşgeldin nasılsın
İyi uykular canımiyim sükür kız uyudu bnde ortaligi toparlayip yataga geçdim birazdanda uyku moduna gecerim:))
sanada cancazimİyi uykular canım
Allah rahatlık versin canımsanada cancazim
Acil olmasa kesin bize haber verirdi diye düşünüyorum en azından Rakika ya...Umarım öyledir.Ama keşke bize haber verseydi
Sağolasın canım benim, aynen artık akşam 20:30’a kadar çalışıyorum. Dolayısı ile, sabah işe gitmeden baktım baktım foruma, yoksa hiç bakamıyorum.yasminsay nasılsın yogun musun yine
Anaaa nevo ne diii bunlarYa bir gidin
Amin dicem de tutarsa bizi furur diye korkuyorumİkiz doğurursun inşaaaaallllllaaaaaahhhhhhhAmin deyin kızlar
Bizim de yoktu emme felegin sillesini yedik vallaBunu bana yapma abla Kimsem yok benim yardım edecek
Minik kiz senin heruf benimkinin yaninda oooobenimki su 10 yilda en fazla iki kere kendine cay koymustur o kadarBenimki de yapmaz abla bazen halı yikardik beraber onun dışında eğer canı isterse
Salata yapar çok nadir tabi bunlar cobrayi karistirir
Senede bir yada iki defa süpürge açar tabi benim söylemek le değil tamamıyla kendi isteği ile olması gerekir
Aynen olumune kankayizBiricik kankam o benim
Ayni benimki disarda kendi kosturur ben de onume gelene soyluyorum boyle yaptigina bakmayin evde kilini kipirdatmaz diyesanırım şehir dışında ulaşamadık hala ://
aynen benimkinde öyle çok ilgili bir baba zannediyor herkes
Çünkü dışarda benim çocuk peşinde kosturmami istemez kendi koşar arkasından gider dışarda
Herkeste o yüzden çok ilgili sanıyor
Heee tamam o zaman