- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Bunu söylemiştim ben hala kullammadi diyeSizin yuzunuzden kelebekli nevresimimi kullanamiyorum korkumdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu söylemiştim ben hala kullammadi diyeSizin yuzunuzden kelebekli nevresimimi kullanamiyorum korkumdan
Hiç sorma abla ya zaten kendi kendine anlattı gibi olduDüğün cumartesi akşamı olacak az kaldı.
Rüyasındamı görmüş se nide sabah sabah arıyor çakaydın iki tane telefona
Ben eşimi nisaliykrn arardım anlatirda anlatırdım adam rüya görüyormuş konvorlere dikkat et diyordu rüyasındaHiç sorma abla ya zaten kendi kendine anlattı gibi oldu
Ben aralarda he ,hım,iyi gibi ifadeler kullandım
Zaten dertlendim sabah sabahDün ablamı görüntülü aradım saçımı boyadım konuşurken ekrandan baka baka şimdi alnimda doğum lekesi gibi boya lekesi kalmış
ablanın da mi yokBir düğüne gitmistik eski komşumuz anneme benim için niye çalışmıyor durmadan doğurmuş demiş, ablaminda yok ya daha o niye doğurmadı çocuk kariyer mi yapacak hep demiş .
Kadını hiç bir türlü memnun edememisiz demistim anneme doğuran suç dogurmasan suc
Türk hattı kapalı yabancı hattı çalıyor ama arayamadım ben hattım yurtdışına kapalı
rakika yi da rahat bırakmadım benAcil olmasa kesin bize haber verirdi diye düşünüyorum en azından @Rakika ya...
Anaaa nevo ne diii bunlar
Bunlarin korkusundan herufu kanepede yatircam bu gidisle
Amin dicem de tutarsa bizi furur diye korkuyorum
Bizim de yoktu emme felegin sillesini yedik valla
Minik kiz senin heruf benimkinin yaninda oooobenimki su 10 yilda en fazla iki kere kendine cay koymustur o kadar
Aynen olumune kankayiz
Ayni benimki disarda kendi kosturur ben de onume gelene soyluyorum boyle yaptigina bakmayin evde kilini kipirdatmaz diye
Hiç bir hesabı yok bilgidigim kadarıylaHala bi haber yok mu?
İnstagramini falan bilen yok mu acaba?
Yazık adama ben mesajlasmayi severim de konuşmayı pek sevmem telefonda :))Ben eşimi nisaliykrn arardım anlatirda anlatırdım adam rüya görüyormuş konvorlere dikkat et diyordu rüyasında
Ne diyorsun sen dedim biraz ses yükselince uyandı yazık ne çektirdim beeee
Yok o da deneyecek tüp bebekablanın da mi yok
Hiç sorma abla ya zaten kendi kendine anlattı gibi oldu
Ben aralarda he ,hım,iyi gibi ifadeler kullandım
Zaten dertlendim sabah sabahDün ablamı görüntülü aradım saçımı boyadım konuşurken ekrandan baka baka şimdi alnimda doğum lekesi gibi boya lekesi kalmış
En sevdiğim erik suyudurGeçen seneden erik vardı suyunu aldım posasınada marmelat yağtım o hazır.
Şimdi z.yağlı baldırcan dolması hazırlıyorum soğanlar kavruluyor.
Bide soğuk çorba yapacam
İstiyor musun yoksa kaçamak mı varValla çok hazır değilim aslında hayırlısı artık ☺
6 haftalık canımKaç haftalık kuzu
Yine büyümüş canım yenisi doğana kadar 2 yaşını geçer benim ki doğumda daha 1.5 yaşında olacak ve ben emzirmem istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorumOlursa zaten aynı zamanda doğuma gideriz gibi ☺benim oğlan 18 aylık oldu memeye cok duskun olursa napcaz bilmiyorum
Seninkiler aynı benim gibi olmuş kırmızı :))Yine büyümüş canım yenisi doğana kadar 2 yaşını geçer benim ki doğumda daha 1.5 yaşında olacak ve ben emzirmem istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
En sevdiğim erik suyudur
Ellerine sağlık ablam afiyetle tüketin inşallah
İnstası yoktu tlf nosu var bizde ama kapalı yurtdışı hattı var bizim tlflar yurtdışı aramaya kapalıHala bi haber yok mu?
İnstagramini falan bilen yok mu acaba?
En son insta açacak gibiydi ama son durum neydi bilmiyorumablanın da mi yok
rakika yi da rahat bırakmadım ben
Hiç bir hesabı yok bilgidigim kadarıyla
Nasıl zor mu haydi şöyle hazırımSeninkiler aynı benim gibi olmuş kırmızı :))
Benim şuan büyük 9 ortanca 5 en küçüğü 3.5 yaşında
Benimkiler çok şükür uslu çocuklar ya yormadılar beni bebekken emip uyurlar di öbürleride beraber vakit geçirirdiNasıl zor mu haydi şöyle hazırım
nasilisn canim ya kac gun önceden dün un ucun plan yapmışdım kufara gedcekdım falan öyle iki günde bir küfora giden diyilmde, cocuk husuzlandi doktora goturmek zorunda kaldim kimsede kalmadi gidemedim o yüzden dun cok hirsliydim bura girdim mink beni etklmiemiş gec kalmisim buradaya bu minikler yuzunden ben bisey yapamiyaorum cok yordular beni bari zahmetimizi yerde koymasinlar dun kizkimdim her sey bir birine karışdı o yüzdün canimNeye geç kaldın kuzum
Benim diğer ikisi çocuk değil canavar inşallah bu uslu olur yaBenimkiler çok şükür uslu çocuklar ya yormadılar beni bebekken emip uyurlar di öbürleride beraber vakit geçirirdi
Hatta cevrem de tek cocuklular der bizimki seninkilerin üçünün toplamından daha fazla yorucu diye hakikaten bazılarına bakıyorum gerçekten on taneye bedeller