Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Düğün cumartesi akşamı olacak az kaldı.
Rüyasındamı görmüş se nide sabah sabah arıyor çakaydın iki tane telefona :KK70:
Hiç sorma abla ya zaten kendi kendine anlattı gibi oldu :KK70:
Ben aralarda he ,hım,iyi gibi ifadeler kullandım :KK70:
Zaten dertlendim sabah sabah:KK70:Dün ablamı görüntülü aradım saçımı boyadım konuşurken ekrandan baka baka şimdi alnimda doğum lekesi gibi boya lekesi kalmış :KK70:

Zaten dertlendim sabah sabah:KK70:Dün ablamı görüntülü aradım saçımı boyadım konuşurken ekrandan baka baka şimdi alnimda doğum lekesi gibi boya lekesi kalmış :KK70:
Ben eşimi nisaliykrn arardım anlatirda anlatırdım adam rüya görüyormuş konvorlere dikkat et diyordu rüyasında

Ne diyorsun sen dedim biraz ses yükselince uyandı yazık ne çektirdim beeee :KK70:

Bir düğüne gitmistik eski komşumuz anneme benim için niye çalışmıyor durmadan doğurmuş demiş, ablaminda yok ya daha o niye doğurmadı çocuk kariyer mi yapacak hep demiş .
Kadını hiç bir türlü memnun edememisiz demistim anneme doğuran suç dogurmasan suc 😁
ablanın da mi yok :KK43:
Türk hattı kapalı yabancı hattı çalıyor ama arayamadım ben hattım yurtdışına kapalı
Acil olmasa kesin bize haber verirdi diye düşünüyorum en azından @Rakika ya...
rakika yi da rahat bırakmadım ben :KK70:
Anaaa nevo ne diii bunlar :skandal:
Bunlarin korkusundan herufu kanepede yatircam bu gidisle:KK70:

Amin dicem de tutarsa bizi furur diye korkuyorum:KK70:

Bizim de yoktu emme felegin sillesini yedik valla:KK53:

Minik kiz senin heruf benimkinin yaninda oooo:KK45:benimki su 10 yilda en fazla iki kere kendine cay koymustur o kadar🙄

Aynen olumune kankayiz:KK53:

Ayni benimki disarda kendi kosturur ben de onume gelene soyluyorum boyle yaptigina bakmayin evde kilini kipirdatmaz diye:KK70:
Hala bi haber yok mu?
İnstagramini falan bilen yok mu acaba?
Hiç bir hesabı yok bilgidigim kadarıyla

Kendi anlattı kendi dinlemiş olmuş sjskjskjsk
Anaaaaa gitti desene alnın alkol filan varsa onunla s,il çıkar hemen :KK70: :KK70:

Geçen seneden erik vardı suyunu aldım posasınada marmelat yağtım o hazır.
Şimdi z.yağlı baldırcan dolması hazırlıyorum soğanlar kavruluyor.
Bide soğuk çorba yapacam
En sevdiğim erik suyudur 😋😋
Ellerine sağlık ablam afiyetle tüketin inşallah 💕

🤦‍♀️ Nasıl zor mu haydi şöyle hazırım 😀😀
Benimkiler çok şükür uslu çocuklar ya yormadılar beni bebekken emip uyurlar di öbürleride beraber vakit geçirirdi
Hatta cevrem de tek cocuklular der bizimki seninkilerin üçünün toplamından daha fazla yorucu diye hakikaten bazılarına bakıyorum gerçekten on taneye bedeller 😃

Neye geç kaldın kuzum 🤷
nasilisn canim ya kac gun önceden dün un ucun plan yapmışdım kufara gedcekdım falan öyle iki günde bir küfora giden diyilmde, cocuk husuzlandi doktora goturmek zorunda kaldim kimsede kalmadi gidemedim o yüzden dun cok hirsliydim bura girdim mink beni etklmiemiş gec kalmisim burada:KK42:ya bu minikler yuzunden ben bisey yapamiyaorum cok yordular beni bari zahmetimizi yerde koymasinlar dun kizkimdim her sey bir birine karışdı o yüzdün canim

Benimkiler çok şükür uslu çocuklar ya yormadılar beni bebekken emip uyurlar di öbürleride beraber vakit geçirirdi
Hatta cevrem de tek cocuklular der bizimki seninkilerin üçünün toplamından daha fazla yorucu diye hakikaten bazılarına bakıyorum gerçekten on taneye bedeller 😃
Benim diğer ikisi çocuk değil canavar 😀😀inşallah bu uslu olur ya

X