• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sağol canım küçük abi 10 aylık yüz yılın meme savaşları yaşanacak
ağustos annesi miydin? hiç denk gelmedim :)
senin için zor olacak ama ikisi bir büyüyüp aradan çıkacak. meme konusuna girmiyorum benim oğlumda öyle meme canavarı

Yapsak suç yapmasak suç kime ne sanki
Hiç sorma arkadaşım Allah eksikliklerini göstermesin hepsi benim canım iyiki varlar hepsine elimden gelennin en iyisini yapmaya çalışıyorum .

Ben şimdi eczaneye gittim ucuncuden suphelenince kucağımda kızım dokuz aylık eczanede kadının biri dediki gebelik testi isteyince ay ay çok kızıyorum boylelerine daha bak kucağındaki bebe dedi.bende dedim kendime almıyorum testi arkadaşıma alıyorum kadında demesin mi o zaman inşallah hamiledir arkadaşın bende burnumu dusurmiycem ya inşallah dedim çıktım.
Yolda gidene kadar tövbe istiğfar çekiyorum değilimdir diye inşallah :KK70:
Yani yapacak bir şey yok hamile kalmışsın.İlla burunlarını sokacaklar.Hayırlısı demek böyleymiş.Biraz yaş farkı olsa niye yapmıyorsunuz diyorlar.

Yani yapacak bir şey yok hamile kalmışsın.İlla burunlarını sokacaklar.Hayırlısı demek böyleymiş.Biraz yaş farkı olsa niye yapmıyorsunuz diyorlar.
Bir düğüne gitmistik eski komşumuz anneme benim için niye çalışmıyor durmadan doğurmuş demiş, ablaminda yok ya daha o niye doğurmadı çocuk kariyer mi yapacak hep demiş .
Kadını hiç bir türlü memnun edememisiz demistim anneme doğuran suç dogurmasan suc 😁

Bir düğüne gitmistik eski komşumuz anneme benim için niye çalışmıyor durmadan doğurmuş demiş, ablaminda yok ya daha o niye doğurmadı çocuk kariyer mi yapacak hep demiş .
Kadını hiç bir türlü memnun edememisiz demistim anneme doğuran suç dogurmasan suc 😁
Herkes öyle canım yaranamıyoruz:)

Back