- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Amin canımÖyle tabiki canım hayırlısı ile gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımÖyle tabiki canım hayırlısı ile gelsin inşallah
ağustos annesi miydin? hiç denk gelmedim :)Sağol canım küçük abi 10 aylık yüz yılın meme savaşları yaşanacak
Hiç sorma arkadaşım Allah eksikliklerini göstermesin hepsi benim canım iyiki varlar hepsine elimden gelennin en iyisini yapmaya çalışıyorum .Yapsak suç yapmasak suç kime ne sanki
Evet ağustos ama Eylül annelerinde takılıyordum erken doğdu.ağustos annesi miydin? hiç denk gelmedim :)
senin için zor olacak ama ikisi bir büyüyüp aradan çıkacak. meme konusuna girmiyorum benim oğlumda öyle meme canavarı
Yani yapacak bir şey yok hamile kalmışsın.İlla burunlarını sokacaklar.Hayırlısı demek böyleymiş.Biraz yaş farkı olsa niye yapmıyorsunuz diyorlar.Ben şimdi eczaneye gittim ucuncuden suphelenince kucağımda kızım dokuz aylık eczanede kadının biri dediki gebelik testi isteyince ay ay çok kızıyorum boylelerine daha bak kucağındaki bebe dedi.bende dedim kendime almıyorum testi arkadaşıma alıyorum kadında demesin mi o zaman inşallah hamiledir arkadaşın bende burnumu dusurmiycem ya inşallah dedim çıktım.
Yolda gidene kadar tövbe istiğfar çekiyorum değilimdir diye inşallah
İyi geceler canım benimİyi geceler arkadaşlar ben yatar bebiş uyanmadan ne kadar uyursam kardır
İyi geceler canımİyi geceler arkadaşlar ben yatar bebiş uyanmadan ne kadar uyursam kardır
Allah rahatlık versinİyi geceler benim kız başladı mizmizlamaya
Allah rahatlık versin
Bir düğüne gitmistik eski komşumuz anneme benim için niye çalışmıyor durmadan doğurmuş demiş, ablaminda yok ya daha o niye doğurmadı çocuk kariyer mi yapacak hep demiş .Yani yapacak bir şey yok hamile kalmışsın.İlla burunlarını sokacaklar.Hayırlısı demek böyleymiş.Biraz yaş farkı olsa niye yapmıyorsunuz diyorlar.
Herkes öyle canım yaranamıyoruz:)Bir düğüne gitmistik eski komşumuz anneme benim için niye çalışmıyor durmadan doğurmuş demiş, ablaminda yok ya daha o niye doğurmadı çocuk kariyer mi yapacak hep demiş .
Kadını hiç bir türlü memnun edememisiz demistim anneme doğuran suç dogurmasan suc
Sanada canımİyi geceler benim kız başladı mizmizlamaya
Allah rahatlık versin
Hiç sormaHerkes öyle canım yaranamıyoruz:)
Hayırlı geceler canım nasılsınHayirli geceler
Hayırlı geceler hoşgeldin nasılsınHayirli geceler
Yaz geldi diye mi böyle oldu kimseler kalmadı-VUSLAT- canım sen niye hiç gelmiyorsun