Kiloya yinede dikkat et canım sağlıklı şeyler yiyerek beslenmeye çalış.Doğum sonrası devam edersin inşaallah:)Teşekkür ederim abla yok alınmadım az çok insan niyetini anlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiloya yinede dikkat et canım sağlıklı şeyler yiyerek beslenmeye çalış.Doğum sonrası devam edersin inşaallah:)Teşekkür ederim abla yok alınmadım az çok insan niyetini anlarım
çiftlerin üremelerine karışan güruhu hiç anlamıyorum zaten onlar ayrı bir dünya biz de kendi isteğimizle 1,5 yıl yapmadık anneme filan dert oldu olmuyorsa çaresine bakın diyeAynen canım benimde 3 yıl olmadı o duyguyu çok iyi biliyorum.Çevre baskısı,psikolojisi cidden çok zor.
Aynen rabbim dağına göre kar verir:)Amin inşallah Kirmizi pabuc ben üçüncüye hamile kaldigimda dokuz aylikti ortanca büyük bir şok yaşamıştım ama bak şimdi o da üç yaşına geldi Allah kolaylık verir
Ortak arkadaşımız var o aramış açmamışMinik Duduklu Tencere sen normal aradinda onu da mı açmadı telefonu jenna
Çok iyi anliyabiliyorum canım beklenmeyen bebek gerçekten şok etkisi yapıyor ben bir hafta konuşmadım kimse ile yemeden içmeden kesildim o derece kötü olmuştum.Biz de şoku atlatmaya çalışıyoruz canım
Bizde aslında 2 yıl istemiyorduk zaten 3. yıl geldiler:)çiftlerin üremelerine karışan güruhu hiç anlamıyorum zaten onlar ayrı bir dünya biz de kendi isteğimizle 1,5 yıl yapmadık anneme filan dert oldu olmuyorsa çaresine bakın diye
Ben de ona üçüz için ayin düzenlerimİkiz çıkarsa bulur seni kirmizi
Allah yolculuğu sağlıklı sıhhatli tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin :) sanırım bi de ufaklık var o ne kadarlık? araları çok mu kısa olacak?Biz de şoku atlatmaya çalışıyoruz canım
Hakkınızda hayırlısıBiz de şoku atlatmaya çalışıyoruz canım
Tamam beklerimBen de ona üçüz için ayin düzenlerim
Canım hayırlısı olsun Allah hayırlı evlat eylesin hep iyi ki dedirtsin sana umarımSağol abla boş duranı Allah sevmez
Yok canım ilk gün midem bozuldu o kadar ultrasonda görünce tamam dedim rabbimin hikmeti ne sual olmazÇok iyi anliyabiliyorum canım beklenmeyen bebek gerçekten şok etkisi yapıyor ben bir hafta konuşmadım kimse ile yemeden içmeden kesildim o derece kötü olmuştum.
Doğum korkusu vardı çünkü bende daha dokuz ay geçmiş hayda en başa dön :))
şimdi oldu da herkes bi rahat nefes aldı aradan biraz zaman geçsin ikinci baskısı başlarBizde aslında 2 yıl istemiyorduk zaten 3. yıl geldiler:)
Ama çevre baskısından kendimizi doktorlarda bulduk:)
Ayy inşallah canım sağolCanım hayırlısı olsun Allah hayırlı evlat eylesin hep iyi ki dedirtsin sana umarım
Sağol canım küçük abi 10 aylık yüz yılın meme savaşları yaşanacakAllah yolculuğu sağlıklı sıhhatli tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin :) sanırım bi de ufaklık var o ne kadarlık? araları çok mu kısa olacak?
Ben şimdi eczaneye gittim ucuncuden suphelenince kucağımda kızım dokuz aylık eczanede kadının biri dediki gebelik testi isteyince ay ay çok kızıyorum boylelerine daha bak kucağındaki bebe dedi.bende dedim kendime almıyorum testi arkadaşıma alıyorum kadında demesin mi o zaman inşallah hamiledir arkadaşın bende burnumu dusurmiycem ya inşallah dedim çıktım.Tamam beklerim
Amin ablaHakkınızda hayırlısı
Öyle tabiki canım hayırlısı ile gelsin inşallahYok canım ilk gün midem bozuldu o kadar ultrasonda görünce tamam dedim rabbimin hikmeti ne sual olmaz
Yapsak suç yapmasak suç kime ne sankiBen şimdi eczaneye gittim ucuncuden suphelenince kucağımda kızım dokuz aylık eczanede kadının biri dediki gebelik testi isteyince ay ay çok kızıyorum boylelerine daha bak kucağındaki bebe dedi.bende dedim kendime almıyorum testi arkadaşıma alıyorum kadında demesin mi o zaman inşallah hamiledir arkadaşın bende burnumu dusurmiycem ya inşallah dedim çıktım.
Yolda gidene kadar tövbe istiğfar çekiyorum değilimdir diye inşallah