• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim abla yok alınmadım az çok insan niyetini anlarım
Kiloya yinede dikkat et canım sağlıklı şeyler yiyerek beslenmeye çalış.Doğum sonrası devam edersin inşaallah:)

Aynen canım benimde 3 yıl olmadı o duyguyu çok iyi biliyorum.Çevre baskısı,psikolojisi cidden çok zor.
çiftlerin üremelerine karışan güruhu hiç anlamıyorum zaten onlar ayrı bir dünya biz de kendi isteğimizle 1,5 yıl yapmadık anneme filan dert oldu olmuyorsa çaresine bakın diye 😄

Biz de şoku atlatmaya çalışıyoruz canım 😀
Çok iyi anliyabiliyorum canım beklenmeyen bebek gerçekten şok etkisi yapıyor ben bir hafta konuşmadım kimse ile yemeden içmeden kesildim o derece kötü olmuştum.
Doğum korkusu vardı çünkü bende daha dokuz ay geçmiş hayda en başa dön :))

çiftlerin üremelerine karışan güruhu hiç anlamıyorum zaten onlar ayrı bir dünya biz de kendi isteğimizle 1,5 yıl yapmadık anneme filan dert oldu olmuyorsa çaresine bakın diye 😄
Bizde aslında 2 yıl istemiyorduk zaten 3. yıl geldiler:)
Ama çevre baskısından kendimizi doktorlarda bulduk:)

Biz de şoku atlatmaya çalışıyoruz canım 😀
Allah yolculuğu sağlıklı sıhhatli tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin :) sanırım bi de ufaklık var o ne kadarlık? araları çok mu kısa olacak?

Çok iyi anliyabiliyorum canım beklenmeyen bebek gerçekten şok etkisi yapıyor ben bir hafta konuşmadım kimse ile yemeden içmeden kesildim o derece kötü olmuştum.
Doğum korkusu vardı çünkü bende daha dokuz ay geçmiş hayda en başa dön :))
Yok canım ilk gün midem bozuldu o kadar ultrasonda görünce tamam dedim rabbimin hikmeti ne sual olmaz

Bizde aslında 2 yıl istemiyorduk zaten 3. yıl geldiler:)
Ama çevre baskısından kendimizi doktorlarda bulduk:)
şimdi oldu da herkes bi rahat nefes aldı aradan biraz zaman geçsin ikinci baskısı başlar 😂

Allah yolculuğu sağlıklı sıhhatli tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin :) sanırım bi de ufaklık var o ne kadarlık? araları çok mu kısa olacak?
Sağol canım küçük abi 10 aylık yüz yılın meme savaşları yaşanacak

Ben şimdi eczaneye gittim ucuncuden suphelenince kucağımda kızım dokuz aylık eczanede kadının biri dediki gebelik testi isteyince ay ay çok kızıyorum boylelerine daha bak kucağındaki bebe dedi.bende dedim kendime almıyorum testi arkadaşıma alıyorum kadında demesin mi o zaman inşallah hamiledir arkadaşın bende burnumu dusurmiycem ya inşallah dedim çıktım.
Yolda gidene kadar tövbe istiğfar çekiyorum değilimdir diye inşallah :KK70:

Ben şimdi eczaneye gittim ucuncuden suphelenince kucağımda kızım dokuz aylık eczanede kadının biri dediki gebelik testi isteyince ay ay çok kızıyorum boylelerine daha bak kucağındaki bebe dedi.bende dedim kendime almıyorum testi arkadaşıma alıyorum kadında demesin mi o zaman inşallah hamiledir arkadaşın bende burnumu dusurmiycem ya inşallah dedim çıktım.
Yolda gidene kadar tövbe istiğfar çekiyorum değilimdir diye inşallah :KK70:
Yapsak suç yapmasak suç kime ne sanki

Back