• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
kahkaha attığına göre gönlün var boşuna unumu eledim eleğimi astım deme :KK53: :63:
Cidden hiç istemiyorum.Rabbim olmayan arkadaşlarıma versin.Gurbette yalnız başıma zor büyüttüm:)Ve maddi olarakta manevi olarakta 4 çocuk benim için fazla:)

Bizim 17 yıl oldu.Zamanla bu hale geldi canım yoksa eskiden kılı oynamazdı.3-4 yıldır daha çok yardım ediyor.
Benimki de yapmaz abla bazen halı yikardik beraber onun dışında eğer canı isterse

Salata yapar çok nadir tabi bunlar cobrayi karistirir

Senede bir yada iki defa süpürge açar tabi benim söylemek le değil tamamıyla kendi isteği ile olması gerekir :D

Bunu bana yapma abla 🤦‍♀️🤦‍♀️ Kimsem yok benim yardım edecek
Kıyamam benimde yok işte ve inan çocuklarıma zor yetişiyorum.Babam yatalak annem bile yok gelip bana yardım edecek.Bir doğum yapsam yanımda kalacak.

Benimki de yapmaz abla bazen halı yikardik beraber onun dışında eğer canı isterse

Salata yapar çok nadir tabi bunlar cobrayi karistirir

Senede bir yada iki defa süpürge açar tabi benim söylemek le değil tamamıyla kendi isteği ile olması gerekir :KK70:
Ben ilk yıllar yaşadıklarımı yazsam odun nasıl yontuluyormuş anlardın:)

Kıyamam benimde yok işte ve inan çocuklarıma zor yetişiyorum.Babam yatalak annem bile yok gelip bana yardım edecek.Bir doğum yapsam yanımda kalacak.
O bebek küçük olmada ikiz isterdim aslında ama zaten elindekiyle ikiz gibi olacaklar

Cidden hiç istemiyorum.Rabbim olmayan arkadaşlarıma versin.Gurbette yalnız başıma zor büyüttüm:)Ve maddi olarakta manevi olarakta 4 çocuk benim için fazla:)
Benimde çevremde herkes hamile görünce canım istemiyor degil :KK70:

Dermisim tabi :KK70:

Allah isteyene bekletmeden versin hayırlısı ile sağlıkla inşallah Rabbim duanın kabul saatine denk gelsin inşallah nerde hasret çeken varsa imtihanlarini hayırla sonlardirsin

Back