- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.345
- 698
Aynı ben benimkinin yontulmuş hali buBen onu yıllardır ne yonttum birde bana onu sorsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben benimkinin yontulmuş hali buBen onu yıllardır ne yonttum birde bana onu sorsana
dua mı ediyorsun beddua mı?İkiz doğurursun inşaaaaallllllaaaaaahhhhhhhAmin deyin kızlar
Yazık yaİkiz doğurursun inşaaaaallllllaaaaaahhhhhhhAmin deyin kızlar
Cidden hiç istemiyorum.Rabbim olmayan arkadaşlarıma versin.Gurbette yalnız başıma zor büyüttüm:)Ve maddi olarakta manevi olarakta 4 çocuk benim için fazla:)kahkaha attığına göre gönlün var boşuna unumu eledim eleğimi astım deme
Vay vayy yazdık kardeş bir kenaraKirmizi pabuc gördün mü kankasi kimmiş
Kaşınıyor:)dua mı ediyorsun beddua mı?
Bana dua etmesin yoksa üçüz olsun diye dua ederim:)Yazık ya
AynenVay vayy yazdık kardeş bir kenara
Bunu bana yapma abla Kimsem yok benim yardım edecekİkiz doğurursun inşaaaaallllllaaaaaahhhhhhhAmin deyin kızlar
KV me biri etmiş öyle dua olmuş :))Bana dua etmesin yoksa üçüz olsun diye dua ederim:)
Yok yok o bir zaman sonra oluyor:)Aynı ben benimkinin yontulmuş hali bu
Benimki de yapmaz abla bazen halı yikardik beraber onun dışında eğer canı isterseBizim 17 yıl oldu.Zamanla bu hale geldi canım yoksa eskiden kılı oynamazdı.3-4 yıldır daha çok yardım ediyor.
Kıyamam benimde yok işte ve inan çocuklarıma zor yetişiyorum.Babam yatalak annem bile yok gelip bana yardım edecek.Bir doğum yapsam yanımda kalacak.Bunu bana yapma abla Kimsem yok benim yardım edecek
Biricik kankam o benimKirmizi pabuc gördün mü kankasi kimmiş
Ben ilk yıllar yaşadıklarımı yazsam odun nasıl yontuluyormuş anlardın:)Benimki de yapmaz abla bazen halı yikardik beraber onun dışında eğer canı isterse
Salata yapar çok nadir tabi bunlar cobrayi karistirir
Senede bir yada iki defa süpürge açar tabi benim söylemek le değil tamamıyla kendi isteği ile olması gerekir
O bebek küçük olmada ikiz isterdim aslında ama zaten elindekiyle ikiz gibi olacaklarKıyamam benimde yok işte ve inan çocuklarıma zor yetişiyorum.Babam yatalak annem bile yok gelip bana yardım edecek.Bir doğum yapsam yanımda kalacak.
Yok ya benim duam kabul olmaz içten etmedim ki:)KV me biri etmiş öyle dua olmuş :))
Benimde çevremde herkes hamile görünce canım istemiyor degilCidden hiç istemiyorum.Rabbim olmayan arkadaşlarıma versin.Gurbette yalnız başıma zor büyüttüm:)Ve maddi olarakta manevi olarakta 4 çocuk benim için fazla:)
Olsun canım beraber büyürler.Paylaşmayı öğrenirler.Sen yaparsın beceriklisin:)O bebek küçük olmada ikiz isterdim aslında ama zaten elindekiyle ikiz gibi olacaklar
İkiz çıkarsa bulur seni kirmiziYok ya benim duam kabul olmaz içten etmedim ki:)