• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Yok canım değiştirme hem arkadaşlar hem öğretmenin değişmesi sıkıntı olabilir.Yani şehir semt değişikliği yoksa gerek yok:)
Yok yok abla benim küçük oğlan ortam a uyum sağlar ondan sıkıntı yokda büyüğün sanki farklı bir ortam a girmesi gerekiyor gibi geliyor

ama bu okuldan sonraki en yakın okul değin tepesinde ondan dusuncelerdeyim yoksa çoktan oraya alırdık çocukları zaten adres oraya veriyor 🙄

Yok yok abla benim küçük oğlan ortam a uyum sağlar ondan sıkıntı yokda büyüğün sanki farklı bir ortam a girmesi gerekiyor gibi geliyor

ama bu okuldan sonraki en yakın okul değin tepesinde ondan dusuncelerdeyim yoksa çoktan oraya alırdık çocukları zaten adres oraya veriyor 🙄
Kendisine sor istiyorsa olabilir canım benim:)

Kendisine sor istiyorsa olabilir canım benim:)
Apartmanda ki kankisi orda ztaen sırf o yüzden istiyor (: ama o da 8 e gidecek bu yıl sonra yine hüsran olacak onun için

Çok pasif abla öğretmen illaki etkili oluyor sanki bu konuda 🙄

aynen öyle canım sağolasın ❤ Si nasılsınız
sağolasın canım siz nasılsınız Doğum ne zaman
Çocuklar atlattı Şükür bende bir gün boyunca bulantı kusma oldu uzun sürmedi Şükür

Şuan başka komşu çocukları hasta aynı şekilde 🙄

Salgın mı varmış? Kızım da aynı durumda malesef.
Burda doktorlar öyle dedi enfeskyion değil sanırım çünkü antibiyotiksiz 3 günde geçiyor bağırsakları bozuyor sadece :(

Aynen öyle oldu bende enterogermina kullandım şimdi de grip başladı malesef.
Geçmiş olsun yaaa

benim de 3 tane ya biri iyileşmeden öbürü oldu Allah tan en büyüklerine de geçmedi yoksa direksiyonu kırar eve geri donerdik :))

Apartmanda ki kankisi orda ztaen sırf o yüzden istiyor :-) ama o da 8 e gidecek bu yıl sonra yine hüsran olacak onun için

Çok pasif abla öğretmen illaki etkili oluyor sanki bu konuda 🙄
Senin oğlun ortaokula başlayacak değil mi:)O zaman değiştir canım hangisi iyi ise ona gitsin:)

Senin oğlun ortaokula başlayacak değil mi:)O zaman değiştir canım hangisi iyi ise ona gitsin:)
Evet 5 e gidecek bu yıl diğeri birinci sınıfta iki kez değiştirdi alışık yani 😂 ve sevmiyor öğretmeni ://

Çocuklar atlattı Şükür bende bir gün boyunca bulantı kusma oldu uzun sürmedi Şükür

Şuan başka komşu çocukları hasta aynı şekilde 🙄
Evet yaa herkes hasta kışın soğuk olur üşütürüz yazın sıcaktan terler mikroplar çoğalır

Back