Biz henüz konuşmadık bilmiyorum:)Gideceğimi biliyor:)Ama kazen tüyo vermişti sanki Ramazan öncesi hatta ben ramazanda olacak sanmıştım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz henüz konuşmadık bilmiyorum:)Gideceğimi biliyor:)Ama kazen tüyo vermişti sanki Ramazan öncesi hatta ben ramazanda olacak sanmıştım :))
Biz buralari karisitirirz ayyy pardon sahip çıkarızHakkım değil mi10 aydır gitmiyorum
Sağol canım
Kocaman amiiiinBizde kusecegiz günun birinde
Gözüm üstünüzdeBiz buralari karisitirirz ayyy pardon sahip çıkarız
Abla bilsem e girecekti değil mi o gün inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bakalım bende ne zaman açıklanavak diye o günün açıklanmasını bekliyorumHaftaya Cumartesi gideceğim canım:)Cuma oğlumun sınavı var:)
Belli değil en az 2 hafta en fazla 3 hafta kalırım diyorum:)
Evet canım bilsem sınavı:)Hayırlısı artık canım:)Abla bilsem e girecekti değil mi o gün inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bakalım bende ne zaman açıklanavak diye o günün açıklanmasını bekliyorum
Sen rahat gez boncugumGözüm üstünüzde
Abla yoğunluk var diye değişmişti ilk sınav açıklanma tarihi bu nasıl olur bilmiyorum :))Evet canım bilsem sınavı:)Hayırlısı artık canım:)
21 Ağustos diye biliyorum:)
Bende biran ne oluyoruz dedimSen rahat gez boncugum
Bak geldi gitti sana bir boncugum demedi pehhj ben diyeyim bari
Biz birinci olsak da kusmeyiz kız ruhumuzdq yokKocaman amiiiin
Bizim hoca geçen yazmıştı 21 Ağustos diye canım 2-3 gün önce falan:)Abla yoğunluk var diye değişmişti ilk sınav açıklanma tarihi bu nasıl olur bilmiyorum :))
Evet sana hitap etmek istediğim zaman direk boncugum aklıma geliyor tontriko kaçtı içimeBende biran ne oluyoruz dedim
Aynen ya dememiş
Ben hem gezerim hem size yetişirim:)
Sende öyle söyle o zaman tam olsunEvet sana hitap etmek istediğim zaman direk boncugum aklıma geliyor tontriko kaçtı içime
Bizim öğretmenin sağolsun o taraklarda bezi yok hala notları girmemiş bileBizim hoca geçen yazmıştı 21 Ağustos diye canım 2-3 gün önce falan:)
Tamam boncugum yeter ki sen isteSende öyle söyle o zaman tam olsun
Hadi ya bizim ki bayram öncesi girmişti:)Bizim öğretmenin sağolsun o taraklarda bezi yok hala notları girmemiş bile
Tamam boncugum yeter ki sen iste
Biraz rahat bir öğretmen sanırım daha alisamadikHadi ya bizim ki bayram öncesi girmişti:)
Yok canım değiştirme hem arkadaşlar hem öğretmenin değişmesi sıkıntı olabilir.Yani şehir semt değişikliği yoksa gerek yok:)Biraz rahat bir öğretmen sanırım daha alisamadik
Oğlanın öğretmeni değişecek zaten bu yıl büyüğün acaba okul mi degissek diyorum bu seferde eşim istemiyor ://