- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.431
- 698
ben seni kustureyim olar miKankito bunlar da pek narin beee valla ben kazansam keşkede küsersem neyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben seni kustureyim olar miKankito bunlar da pek narin beee valla ben kazansam keşkede küsersem neyimm
Senin enerji yeter mi bilmiyorum lili kainatın enerjisi lazımMiniktoş bütün enerjimi yolluyorum sen birinci ol diye Minik Duduklu Tencere
Ohooo ikinciyle aranda bir oy var bebişim o iş kolay HanimKelesimiGetir abla oy vermemiş daha mesela oda sana verir eminimLilimam birinci olmam için önce ikinci olmam lazım
Yok yok isteyen herkes istediğine versin bebişim kazen emmi bildirim yollarsa dengeler şaşar diye ümit ediyorumOhooo ikinciyle aranda bir oy var bebişim o iş kolay HanimKelesimiGetir abla oy vermemiş daha mesela oda sana verir eminim
Hiiicikidir birinciler acaip cool takiliyolarinsan iki heyecan yaparKankito bunlar da pek narin beee valla ben kazansam keşkede küsersem neyimm
Ben de enercimi yollayayim bari liliMiniktoş bütün enerjimi yolluyorum sen birinci ol diye Minik Duduklu Tencere
Enerjileriniz ile kanatlanacqvim inşallahHiiicikidir birinciler acaip cool takiliyolarinsan iki heyecan yapar
Ben de enercimi yollayayim bari lili
Kazen hep cool zatenHiiicikidir birinciler acaip cool takiliyolarinsan iki heyecan yapar
Ben kazanırsam günün birinde küstürben seni kustureyim olar mi
Yolla şekerim yolla #herşeyminikiçinHiiicikidir birinciler acaip cool takiliyolarinsan iki heyecan yapar
Kategorilerimiz sürpriz yapılıyor canım:)Yani açılmadan siz bilmiyorsunuz:)Bi sonraki kategori belli mi?
Ailemin yanına gideceğim tatil yapacağım
Git o zaman hakkindirAilemin yanına gideceğim tatil yapacağım
Ben bir birinci olcaktım da ozaman görürdünüz ne cool takılcam be peeeh bakma sen onlara içleri gidiyoda fors atmak içinde elitlikten çıkmıyorlarHiiicikidir birinciler acaip cool takiliyolarinsan iki heyecan yapar
Bizde kusecegiz günun birindeBen kazanırsam günün birinde küstür
Hakkım değil mi10 aydır gitmiyorumGit o zaman hakkindir
Ama kazen tüyo vermişti sanki Ramazan öncesi hatta ben ramazanda olacak sanmıştım :))Kategorilerimiz sürpriz yapılıyor canım:)Yani açılmadan siz bilmiyorsunuz:)
Haftaya Cumartesi gideceğim canım:)Cuma oğlumun sınavı var:)Ne zaman gidiyorsun kaç gün kalacaksın ne gün döneceksin abla Nevreste