• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Geldim geldim nörüyonuz bensiz 😈
Ne edelim sen yoksun gariban kaldık oyların başında accık bi oyumuz var onuda yürütmesinler diye kolaçan ediyoz burayı :)))

Bende iyi ve düşünceliyim herif 2. Çocuğu istiyo ben iki çocuğa bakabilecekmiyim bilmiyorum :KK8:
Çok çok ısrar etmiyorsa ara ver bacım en azından öbürü kendi dolup sacmadqn yiyene kadar ben sonuncu arasında 5 yaş araları var o zaman bile zordu yani 🙄

Gerçi kişinin kapasitesine göre değişiyor bu durum ama en az 4 yaş olmalı yiaaa 🙄

Benimki ilk aralığı bir yaş istiyordu 🙄

İkinci 3 yaş var arasında o kadarına ikna edbildim :D

3. De 3 yaş olsun dedi 5 yaşa kadar sallayabildim

Geçen mide bulantim olduğunda kardeşim dalga geçti 4. Mu geliyor diye ..bugün de diyor bir tane daha yapsak olur aslında diye :sopa:

Dedim daha sağlam çıkmam artık doğumdan ://

Çok çok ısrar etmiyorsa ara ver bacım en azından öbürü kendi dolup sacmadqn yiyene kadar ben sonuncu arasında 5 yaş araları var o zaman bile zordu yani 🙄

Gerçi kişinin kapasitesine göre değişiyor bu durum ama en az 4 yaş olmalı yiaaa 🙄
Bu ay olabilir valla korunamiyorum da emiyo oğlan artık şansa bi kacagimiz var bende diyorum bazen ikisi bir büyüsün sonra gözüm korkuyor olursa araları 26 ay olacak

Bu ay olabilir valla korunamiyorum da emiyo oğlan artık şansa bi kacagimiz var bende diyorum bazen ikisi bir büyüsün sonra gözüm korkuyor olursa araları 26 ay olacak
Annen yakında ise korkma her türlü büyür ama uzaksa çok zor oluyor :(

Gorusmuyorum canım ben oglumuda tek buyuttum 1 saat bile kimseye birakmisligim yok daha
Bilmiyordum :( kusuruma bakma
Bende kimseye bırakmadan büyüttüm ama çok zor oluyor heleki benim kilerin hepsi morariyordu bebekken iş falan yapılmıyordu yani

Bilmiyordum :KK43: kusuruma bakma
Bende kimseye bırakmadan büyüttüm ama çok zor oluyor heleki benim kilerin hepsi morariyordu bebekken iş falan yapılmıyordu yani
Onlar iyi olsun da iş güç önemli değil benim gözümde eşimde yardimci olur bakalım Allahtan hayırlısı artık ay sonunda haber veririm 😂😂

Back