- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Geldim geldim nörüyonuz bensizKıız Tokatçı aklıma geldin bugün yazacaktım valla özledim Şenlen çekişmeyi gel bakım bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim geldim nörüyonuz bensizKıız Tokatçı aklıma geldin bugün yazacaktım valla özledim Şenlen çekişmeyi gel bakım bi
Sensiz zaman durdu oylar bilem ilerlemiyor düşünGeldim geldim nörüyonuz bensiz
İyi şukır sen nasılsınSelamın aleyküm kizceler nassiniz
Ayy hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin 7 si olursa benim doğum günümBizde iyiyiz canım, Temmuzun 5i yada 8i :)
Bende iyi ve düşünceliyim herif 2. Çocuğu istiyo ben iki çocuğa bakabilecekmiyim bilmiyorumSensiz zaman durdu oylar bilem ilerlemiyor düşün
İyi şukır sen nasılsın
Ne edelim sen yoksun gariban kaldık oyların başında accık bi oyumuz var onuda yürütmesinler diye kolaçan ediyoz burayı :)))Geldim geldim nörüyonuz bensiz
Çok çok ısrar etmiyorsa ara ver bacım en azından öbürü kendi dolup sacmadqn yiyene kadar ben sonuncu arasında 5 yaş araları var o zaman bile zordu yaniBende iyi ve düşünceliyim herif 2. Çocuğu istiyo ben iki çocuğa bakabilecekmiyim bilmiyorum
Benimde oyum çok az başında durmaya deymezNe edelim sen yoksun gariban kaldık oyların başında accık bi oyumuz var onuda yürütmesinler diye kolaçan ediyoz burayı :)))
Bu ay olabilir valla korunamiyorum da emiyo oğlan artık şansa bi kacagimiz var bende diyorum bazen ikisi bir büyüsün sonra gözüm korkuyor olursa araları 26 ay olacakÇok çok ısrar etmiyorsa ara ver bacım en azından öbürü kendi dolup sacmadqn yiyene kadar ben sonuncu arasında 5 yaş araları var o zaman bile zordu yani
Gerçi kişinin kapasitesine göre değişiyor bu durum ama en az 4 yaş olmalı yiaaa
Nevresteye söyle bana yuklesin senin oyları ben başında durayimBenimde oyum çok az başında durmaya deymez
Annen yakında ise korkma her türlü büyür ama uzaksa çok zor oluyorBu ay olabilir valla korunamiyorum da emiyo oğlan artık şansa bi kacagimiz var bende diyorum bazen ikisi bir büyüsün sonra gözüm korkuyor olursa araları 26 ay olacak
Gorusmuyorum canım ben oglumuda tek buyuttum 1 saat bile kimseye birakmisligim yok dahaAnnen yakında ise korkma her türlü büyür ama uzaksa çok zor oluyor
Az da olsa benim oylarım kimselere virmemNevresteye söyle bana yuklesin senin oyları ben başında durayim
Bilmiyordum kusuruma bakmaGorusmuyorum canım ben oglumuda tek buyuttum 1 saat bile kimseye birakmisligim yok daha
Ne olurdu işbirliği uapsak bugün bana yarın sanaAz da olsa benim oylarım kimselere virmem
Onlar iyi olsun da iş güç önemli değil benim gözümde eşimde yardimci olur bakalım Allahtan hayırlısı artık ay sonunda haber veririmBilmiyordum kusuruma bakma
Bende kimseye bırakmadan büyüttüm ama çok zor oluyor heleki benim kilerin hepsi morariyordu bebekken iş falan yapılmıyordu yani
Benimde bir gururum var zalim 0 oyum mu olsunNe olurdu işbirliği uapsak bugün bana yarın sana
Alan aldı zaten belli dimii kendimizi yırtsakta.Benimde oyum çok az başında durmaya deymez
Diskalifiye oldu deriz o zaman olmaz 0 felanBenimde bir gururum var zalim 0 oyum mu olsun