• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Çocuklar alışamadı birde hepsi aynı düşüncede ailelerin 🙄
Yeni bi öğretmene alışmak cok zordur ben başka bi öğretmenin yerine gitmiştim başta cok korktum çünkü benden önceki öğr hem cok tecrübeli hemde tatlı dilliydi ilk başta sorun olsada (bi öğrencim de oda) zamanla alıştık hatta hiç bırakmak istemediler 🙈🙈

Yeni bi öğretmene alışmak cok zordur ben başka bi öğretmenin yerine gitmiştim başta cok korktum çünkü benden önceki öğr hem cok tecrübeli hemde tatlı dilliydi ilk başta sorun olsada (bi öğrencim de oda) zamanla alıştık hatta hiç bırakmak istemediler 🙈🙈
Büyük oğlum a geçen dönem 1.5 aylık ücretli öğretmen denk geldi geçici olarak

Oğlum da o öğretmeni çok sevmişti hatta onun olduğu okula gitmek istiyorum demişti :))

Büyük oğlum a geçen dönem 1.5 aylık ücretli öğretmen denk geldi geçici olarak

Oğlum da o öğretmeni çok sevmişti hatta onun olduğu okula gitmek istiyorum demişti :))
gerçekten öğrenci öğretmene göre dersi seviyo ama işte bazı öğrenciler ağzından bal da damlasa sevmiyo soguk oluyo sessiz davranıyor vs vs
Oylama sabahtan beri aynı :KK51:

Adrebalin istiyorum :rolleyes:
Evet bende baktım pek değişiklik yok neden acaba

gerçekten öğrenci öğretmene göre dersi seviyo ama işte bazı öğrenciler ağzından bal da damlasa sevmiyo soguk oluyo sessiz davranıyor vs vs

Evet bende baktım pek değişiklik yok neden acaba
Bildirim gitmeli bence :rolleyes:

Back