- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Bi ara sen önde gidiyodun amaKimse Lahmacun sevmiyi onu anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara sen önde gidiyodun amaKimse Lahmacun sevmiyi onu anladım
O bi araydı tatlım ,o aranın üstünden kaç oy aktı gecti uğramadanBi ara sen önde gidiyodun ama
Napalım canım nasip diyelim hayırlısı olsunO bi araydı tatlım ,o aranın üstünden kaç oy aktı gecti uğramadan
Öyle canısı yarışmakta güzel her zaman pes etmek yokNapalım canım nasip diyelim hayırlısı olsun ❤
Baktım canısı ama onun çok işi var çuvallarda falan çocuklarla onu yapamamPekmez de yapiver kuzu kaynanam guzel yapar
Aynen canım bende ilk kez katıldım heyecanla bekliyorumÖyle canısı yarışmakta güzel her zaman pes etmek yok
Ben ilk olmayınca pek heyecan yok bakalım hayırlısı belki 1. OlursunAynen canım bende ilk kez katıldım heyecanla bekliyorum
Sanmıyorum ama hayırlısı olsun hakeden kazansın hiç 1. Oldun mu pekiBen ilk olmayınca pek heyecan yok bakalım hayırlısı belki 1. Olursun
Yokbe tatlım nerdeeeSanmıyorum ama hayırlısı olsun hakeden kazansın ❤ hiç 1. Oldun mu peki
Olsun insallah olursunYokbe tatlım nerdeee
Amin amin amiiiiiiiiiiiOlsun insallah olursun ❤
Farkındaysan sana oy verdimBen ilk olmayınca pek heyecan yok bakalım hayırlısı belki 1. Olursun
Dogrudur canimBaktım canısı ama onun çok işi var çuvallarda falan çocuklarla onu yapamam
Eneem hakikatenFarkındaysan sana oy verdim
Ilk ama oylaman iyi gidio, bende ilk katilmamda birinci olmustum belli olmaz belki sende oluverirsinAynen canım bende ilk kez katıldım heyecanla bekliyorum
Banlanmadinmi halaOylama tek oydu değil mi