- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gorucezbu sene gorun siz beni
İste receller kompostolarNe gorucez
Bende dut reçeli yapcam bugün topladık bakalım yapayım reçel de :))İste receller kompostolar
Tonti bak boyle diyorum
Bayılırım accıkta bana gönder kuzu benimde sağolsun annem yapmıştı o var.Bende dut reçeli yapcam bugün topladık bakalım yapayım reçel de :))
hala banlanmamisimKanka hala 2.desin
AhahahahahBenim bandan ciktigim yokki kuzum
Becer yazmayı beceremeyen benhala banlanmamisim
Biseyi de geçer beee kadın
Ahahahahah
Pekmez de yapiver kuzu kaynanam guzel yaparBende dut reçeli yapcam bugün topladık bakalım yapayım reçel de :))
Kolay dimiBu bildigin benmari gini
İcini ferah tut daha ay sonuna cok varhala banlanmamisim
Biseyi de geçer beee kadın
Ahahahahah
Sifremi tontriko ya mı versem acepPekmez de yapiver kuzu kaynanam guzel yapar
Kolay dimi
İcini ferah tut daha ay sonuna cok var
Kesin banlatir seniSifremi tontriko ya mı versem acep
Cok kolaymis bi soyuyorsun ustune seker kaynat siseleri kapat:)) bende tencerede yapiyosun sanmistim:)Pekmez de yapiver kuzu kaynanam guzel yapar
Kolay dimi
İcini ferah tut daha ay sonuna cok var
Ben banlatmamda sifreni baskasi kullanirsa ismini cezasi var. Iste o zaman ikimizide ebediyete ugurlarlar burdaSifremi tontriko ya mı versem acep
Aynen hem pratik hem lezzetli yemisligim var bundancilekle de yapiliyor bi nevi soguk recelCok kolaymis bi soyuyorsun ustune seker kaynat siseleri kapat:)) bende tencerede yapiyosun sanmistim:)
Iyide bunu recel niyetine mi yapiyolar yoksa cikarip blenderdan cekiyolar mi icecek filan mi yapiyolarki?Aynen hem pratik hem lezzetli yemisligim var bundancilekle de yapiliyor bi nevi soguk recel
İstersen oylesine de yiye bilirsin ama daha cok tatlilarda seftali tartlarinda kullaniliyorIyide bunu recel niyetine mi yapiyolar yoksa cikarip blenderdan cekiyolar mi icecek filan mi yapiyolarki?