- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Minik Duduklu Tencere kanka kos 1.olmuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok recelibekletiyorum zaten 1 gece.. 1-2 kilo al bence 2-3 kavanoz cikar.. tabii buyuklugune bagliBen 25 şişe falan yapmıştım yarım kavanozlara kış boyu içtik kesinlikle dene Harika oluyo ama geceden bekletmiyoruz biz reçel oyle oluyo ama kompostoda yapmıyoruz biz
Benim bi kere kuzenim çilek reçeli yapmıştı ben ömrümde oyle reçel yemedim incir recelide teyzem yapmıştı eşim bayılmıştı ki normalde tatlıyı sevmez
Aynen yapayım kaç kilo alsam acaba?
Tamam canım teşekkür ederimYok yok recelibekletiyorum zaten 1 gece.. 1-2 kilo al bence 2-3 kavanoz cikar.. tabii buyuklugune bagli
UykumTonti aksamdan birakinca suyu cok fazla cikiyo bu sefer de suyu cekilsin diye fazla pisirmek zorunda kaliyosun rengi iyi olmuyo ben bi kac saat bekletiyorum sadece sekerle
Kiz nasi yetişeyim 2 tanecik oylaDaha cok zaman var ya
Cok güzel olmuş canım ellerine sağlıkUykum
Vardi sekerleyip yattim valla biyle oldu.. begendim benEki Görüntüle 2276445
Vay masallah:)) hazir almiyorsun o zaman icecek vs? En guzeli valla elindende geliyor misKompostobizim evde cok seviliyo da
Sagol canim hepimizin eline saglik:))Cok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Totemi ise yaricak galibaMinik Duduklu Tencere kanka kos 1.olmuşsun
Cok guzel olmus tonti ellerine saglikUykum
Vardi sekerleyip yattim valla biyle oldu.. begendim benEki Görüntüle 2276445
Hazir da aliyoruz maalesef 70 sise yetmiyo bizebu sefer 100 sise yapmayi dusunuyorum Allah izin verirseVay masallah:)) hazir almiyorsun o zaman icecek vs? En guzeli valla elindende geliyor mis
Totemi tutarsa herkes nickini degisiyorTotemi ise yaricak galiba
Sagol kuzu seninde eline saglik.. 1 defada mi yapiyorsun yoksa bi kac gun mu?Cok guzel olmus tonti ellerine saglik
Hazir da aliyoruz maalesef 70 sise yetmiyo bizebu sefer 100 sise yapmayi dusunuyorum Allah izin verirse
Totemi tutarsa herkes nickini degisiyor
Yok canim bir seferde yapamam o kadar yaz boyu araliklarla yapiyorum.mesela bir seferde 10 sise cilek baska bi zaman yine 10 sise kiraz yapip balkondaki dolaba kaldiriyorum.yapinca foto atarim size:)Sagol kuzu seninde eline saglik.. 1 defada mi yapiyorsun yoksa bi kac gun mu?
Hele kalpten gidiyordum bi kerede sandim bekleriz foto yapinca tabii.. baska neler yapiyosun? Valla millet ramazanada yapti birsuru sey.. ben hic bisey yapmadim onceden borek corek koymamistim mesela.. canim isterse taze yapmak daha hosuma gidiyor oyle seviyorumYok canim bir seferde yapamam o kadar yaz boyu araliklarla yapiyorum.mesela bir seferde 10 sise cilek baska bi zaman yine 10 sise kiraz yapip balkondaki dolaba kaldiriyorum.yapinca foto atarim size:)
Ben de baya usengec oldum komposto isi de otomatige bagladi bende yoksa onu da yapmamgecen yaz komposto yaptim,domates biber patlican kizartmasinin konservesini yaptim,erik tursusu yaptim,lahana tursusu yaptim.annem de 10 kilo salatalik tursusu yapti banaHele kalpten gidiyordum bi kerede sandim bekleriz foto yapinca tabii.. baska neler yapiyosun? Valla millet ramazanada yapti birsuru sey.. ben hic bisey yapmadim onceden borek corek koymamistim mesela.. canim isterse taze yapmak daha hosuma gidiyor oyle seviyorum
Bu tembel halinse biz olelimBen de baya usengec oldum komposto isi de otomatige bagladi bende yoksa onu da yapmamgecen yaz komposto yaptim,domates biber patlican kizartmasinin konservesini yaptim,erik tursusu yaptim,lahana tursusu yaptim.annem de 10 kilo salatalik tursusu yapti bana
Bu sene insallah cok fazla sey yapmak istiyorum.mesela seftaliyi kendi suyunda konserve yapicam insallah
bu sene gorun siz beniBu tembel halinse biz olelim