Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa bende bi sana bi nevresteye vermistimmmm Nevreste abla duyyy beniiiii kazanmisizz K Kazen abii ye de hayrina ne olirr
Ayyyyy heycnlndimm çiçegimmhadi enerjimizi sana yollayalımda kırmızılar senı bulsun kuzucum
Duydum ama denemedim hiç yaptıranlar da kişiden kişiye değişiyor diyor kiminde fayda etmiyormus malesef çok teşekkür ederim miokAaa bende diyorum Minnak Melekler yok bayadır. Çok geçmiş olsun. Ağrıların çoktur şimdi üzüldüm
Ablamda vardı. Ozon tedavisiyle azalttılar. Biraz pahalı bir tedavi devlette var mı hiç bir fikrim yok ama ağrıları geçiriyor baya baya.
Çok sağol Ablam Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım :)
Sorun şu ki iltihaplı romatizma var meğer dizdeki ağrılar da bu yüzdenmis ...romatoloji nin verecegi iğne ile ilthap baskilanacagi için vücutta varsa tümör saptanmaliymisRomatizmal bir şey miydi sendeki tam olarak neydi, birkaç bölüm birden mi bakıyor yani ayrı ayrı canımm
Seninde ellerin dert görmesin yavyummmm
- @Mune @Ruya @etacarinea @BeyzaNur-HH @MeleklerKorusun @lacey @eliferva @flamenko @ELMAVETURTA @Zaman_siz @GULSEMEDIHA @eluard @Angel87 @redvelvetcake @ozrengin M mulatte__ @betunya @Dead Cell @RUJLU KIZ @Kova hatunu @I-cell_84 yazarhanim35 baltasar @zeLina @AKovser @sweetgirlcandy @renksizgokkusagi @AdaisyLove @rabicihan @benYAZ @ozlemem @Noname2 @Calcifer @valiente @kardespayi @amadeusdegilsalieri @shapee @vaveyla__ @humanbeings I ilkbahar @vanilya86 @Ytmz @MaviBirLiman @empatizm @september_89 @YenidenBaslasin kackaloribu @mutlulukrecetesi @Amazing family @Zeynolin44 @Mi-Ok Yun @Fzehra26 __Eva_ @Sadelikherseydir Aytanesii @samdan @Merve_onur _ hira pastelmom @Margaret Hale @Narinkimse @Amarylliss @ctrsprbs @kirpapatyasiii @Dream Theater @Tosun Pasa @-Adel- @bernisko @Cay6 Kylie Sonique Love @Emoshhh @-bridget- M maygirl__ @Yenidelhi Ballikabak @Evva @Geceses Bal0ncuk @Bissunicole Efenin_Annesi @Amanita @Elif Eylul @umutluamamutsuz @Matmazella bensarkimisoylerken @Seynep01025 @adessa01 M -Murphy @Thewitcher @kavss @JOYz @sirinsh @experla @pencerekedisi @Ozlemlerhayallar @ekinbugra @PembeAnkaKusu @Kedilervekitaplar @BankacI26 @Duygu62 Liloss @tiniminihaniim @Dogasever35 @SmyrEla @dunyadanuzak @Olaf_ @Physics07 Cosi L lilaasktir @Gokkusagi066 @yeninesilsosyolog @Papatyamsl @Gizta @Hayatdoluu @Semuuuu Ev yapımı hamburger tarifime oy verdiğiniz için hepinize teşekkür ederimmm oy veren elleriniz dert görmesinn
Bi taraftan iyi oluyor bak madem Allah korusun tümörü(varsa) büyüten bir iğne tedavisine başlayacaksın her şeyiyle bakılsın için rahat etsin öyle başla, inşallah hemen faydasını görürsün dizindeki ağrıların geçer canım benimmm ❤Sorun şu ki iltihaplı romatizma var meğer dizdeki ağrılar da bu yüzdenmis ...romatoloji nin verecegi iğne ile ilthap baskilanacagi için vücutta varsa tümör saptanmaliymis
Yoksa bu iğneler tümör un buyumesine yada başka yere sıçramasını sebep oluyormuş yani
Bu yüzden sürekli kontrollerim olacak ...
Erkeklerde üroloji raporu oluyormuş kadınlar da kadın doğum raporu gerekiyormuş bayağı bayağı herşeye bakıldı
Seneler sonra pko lu oldguumu öğrendim burdan duyardım ama ne olduğunu bilmiyordum ..yani bayağı bayağı tariyorlae beni
Canım sadece diz değil keşke diz ile kalsaydı ense sırt bel kalça şuan her yerimde iltihap mevcut ve ağrılıBi taraftan iyi oluyor bak madem Allah korusun tümörü(varsa) büyüten bir iğne tedavisine başlayacaksın her şeyiyle bakılsın için rahat etsin öyle başla, inşallah hemen faydasını görürsün dizindeki ağrıların geçer canım benimmm ❤
Yaa Allah acil şifalar versin inşallah canım, yayılmış demek ki iltihap ama iğneye başlarsan Allah ın izniyle toparlarsın dualarım seninle❤Canım sadece diz değil keşke diz ile kalsaydı ense sırt bel kalça şuan her yerimde iltihap mevcut ve ağrılı
İnşallah canım daha önce de rahatsizlanmostim ama o zaman sadece beldeydi biraz geç kalmışım sanırım ama nerden dönsek kârdır diyelim artıkYaa Allah acil şifalar versin inşallah canım, yayılmış demek ki iltihap ama iğneye başlarsan Allah ın izniyle toparlarsın dualarım seninle❤
Işte bazen üstüne düşmüyoruz vücut sinyal verse de ama dediğin gibi kesinlikle nerden dönsen kâr ve tedavisi olan bir şey çok şükür. Iyi olacaksın inşallah canım benim❤İnşallah canım daha önce de rahatsizlanmostim ama o zaman sadece beldeydi biraz geç kalmışım sanırım ama nerden dönsek kârdır diyelim artık
Aslinda bu da bir tedavi değil ama işte ilerlemesi yavaslatilacak gibi bisey...zaten geriye ciğerleri tutması kaldı inşallah orayı da tutmazIşte bazen üstüne düşmüyoruz vücut sinyal verse de ama dediğin gibi kesinlikle nerden dönsen kâr ve tedavisi olan bir şey çok şükür. Iyi olacaksın inşallah canım benim❤
Yok yok deme öyle deme, tutmaz güzelce beklesinler oldukları yerde tedavi bekleyince tıpış tıpış gitsinlerAslinda bu da bir tedavi değil ama işte ilerlemesi yavaslatilacak gibi bisey...zaten geriye ciğerleri tutması kaldı inşallah orayı da tutmaz
Minikcim tez zamanda şifan gelir inşallahCanım sadece diz değil keşke diz ile kalsaydı ense sırt bel kalça şuan her yerimde iltihap mevcut ve ağrılı
İnşallah bende postalamak istiorim usulca onlarıYok yok deme öyle deme, tutmaz güzelce beklesinler oldukları yerde tedavi bekleyince tıpış tıpış gitsinler