• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Aaa bende diyorum Minnak Melekler yok bayadır. Çok geçmiş olsun. Ağrıların çoktur şimdi üzüldüm 😢
Ablamda vardı. Ozon tedavisiyle azalttılar. Biraz pahalı bir tedavi devlette var mı hiç bir fikrim yok ama ağrıları geçiriyor baya baya.
Duydum ama denemedim hiç yaptıranlar da kişiden kişiye değişiyor diyor kiminde fayda etmiyormus malesef çok teşekkür ederim miok :KK68:
Çok geçmiş olsun canım :)
Çok sağol Ablam Allah razı olsun ❤️🌺:KK60:

Romatizmal bir şey miydi sendeki tam olarak neydi, birkaç bölüm birden mi bakıyor yani ayrı ayrı canımm🌸
Sorun şu ki iltihaplı romatizma var meğer dizdeki ağrılar da bu yüzdenmis ...romatoloji nin verecegi iğne ile ilthap baskilanacagi için vücutta varsa tümör saptanmaliymis

Yoksa bu iğneler tümör un buyumesine yada başka yere sıçramasını sebep oluyormuş yani

Bu yüzden sürekli kontrollerim olacak ...

Erkeklerde üroloji raporu oluyormuş kadınlar da kadın doğum raporu gerekiyormuş bayağı bayağı herşeye bakıldı

Seneler sonra pko lu oldguumu öğrendim burdan duyardım ama ne olduğunu bilmiyordum ..yani bayağı bayağı tariyorlae beni 🤭😌

Seninde ellerin dert görmesin yavyummmm 🎈🎈🎈🎈🎈

Sorun şu ki iltihaplı romatizma var meğer dizdeki ağrılar da bu yüzdenmis ...romatoloji nin verecegi iğne ile ilthap baskilanacagi için vücutta varsa tümör saptanmaliymis

Yoksa bu iğneler tümör un buyumesine yada başka yere sıçramasını sebep oluyormuş yani

Bu yüzden sürekli kontrollerim olacak ...

Erkeklerde üroloji raporu oluyormuş kadınlar da kadın doğum raporu gerekiyormuş bayağı bayağı herşeye bakıldı

Seneler sonra pko lu oldguumu öğrendim burdan duyardım ama ne olduğunu bilmiyordum ..yani bayağı bayağı tariyorlae beni 🤭😌
Bi taraftan iyi oluyor bak madem Allah korusun tümörü(varsa) büyüten bir iğne tedavisine başlayacaksın her şeyiyle bakılsın için rahat etsin öyle başla, inşallah hemen faydasını görürsün dizindeki ağrıların geçer canım benimmm 🤗

Bi taraftan iyi oluyor bak madem Allah korusun tümörü(varsa) büyüten bir iğne tedavisine başlayacaksın her şeyiyle bakılsın için rahat etsin öyle başla, inşallah hemen faydasını görürsün dizindeki ağrıların geçer canım benimmm 🤗
Canım sadece diz değil keşke diz ile kalsaydı ense sırt bel kalça şuan her yerimde iltihap mevcut ve ağrılı 😔

Canım sadece diz değil keşke diz ile kalsaydı ense sırt bel kalça şuan her yerimde iltihap mevcut ve ağrılı 😔
Yaa Allah acil şifalar versin inşallah canım, yayılmış demek ki iltihap ama iğneye başlarsan Allah ın izniyle toparlarsın dualarım seninle❤

Yaa Allah acil şifalar versin inşallah canım, yayılmış demek ki iltihap ama iğneye başlarsan Allah ın izniyle toparlarsın dualarım seninle❤
İnşallah canım daha önce de rahatsizlanmostim ama o zaman sadece beldeydi biraz geç kalmışım sanırım ama nerden dönsek kârdır diyelim artık 🙂

İnşallah canım daha önce de rahatsizlanmostim ama o zaman sadece beldeydi biraz geç kalmışım sanırım ama nerden dönsek kârdır diyelim artık 🙂
Işte bazen üstüne düşmüyoruz vücut sinyal verse de ama dediğin gibi kesinlikle nerden dönsen kâr ve tedavisi olan bir şey çok şükür. Iyi olacaksın inşallah canım benim🥰🌸🌸

Işte bazen üstüne düşmüyoruz vücut sinyal verse de ama dediğin gibi kesinlikle nerden dönsen kâr ve tedavisi olan bir şey çok şükür. Iyi olacaksın inşallah canım benim🥰🌸🌸
Aslinda bu da bir tedavi değil ama işte ilerlemesi yavaslatilacak gibi bisey...zaten geriye ciğerleri tutması kaldı inşallah orayı da tutmaz 🤫

Aslinda bu da bir tedavi değil ama işte ilerlemesi yavaslatilacak gibi bisey...zaten geriye ciğerleri tutması kaldı inşallah orayı da tutmaz 🤫
Yok yok deme öyle deme, tutmaz güzelce beklesinler oldukları yerde tedavi bekleyince tıpış tıpış gitsinler🤭

Yok yok deme öyle deme, tutmaz güzelce beklesinler oldukları yerde tedavi bekleyince tıpış tıpış gitsinler🤭
İnşallah bende postalamak istiorim usulca onları 😇🤭

bana oy veren elleriniz dert görmesin sevgili Ali Nazikçiler :KK53: İnşallah bana oy verenler arasından pro olmaya hak kazananlar çıkar. Teşekkür ederim:KK36::KK60:

Curly CurlyCurly hesabı doğrulanmış üye.
Irmak36 Irmak36
bulca bulca
Y yaren35
asena87 asena87
E eliflevent
autumnn autumnn
M mulatte__
Blue_Black Blue_Black
firdefs firdefs
changelife changelife
dreamy07 dreamy07
N nurvana
@aybige58 Krew Krew
pericikk pericikk
Efelihayat Efelihayat
yazarhanim35 yazarhanim35
baltasar baltasar
sonanda sonanda
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
eisvogel eisvogel
greyokyanus greyokyanus
Belis Belis
A aydan5516
A Adalina15
MoonfacedMom MoonfacedMom
elizz0006 elizz0006
HALLEYS HALLEYS
bengisu022 bengisu022
Bahtubahtu Bahtubahtu
L Let the change begin
gurtmingotam gurtmingotam