- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Ayy inşallah tatlım benimmRica ederim. İnşallah şans getirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah tatlım benimmRica ederim. İnşallah şans getirir
İyi bakalım bende kış uyuyor yemek yapıyorum eşim dışarı çıkmak zorunda kaldı hemen koştum burayaIyiyim bende canım calısıyorum bugün bir bakayım dedim buralara :)
Ohhhoooo aramizda çok var Ben bu sabah tam 66 çıktımBen mi
Bayram son haftası yoğun hastalıklar ishaller kısımlar sonucu 74.5 u gördüm ama şu bir kaç günde normale dönerim diye düşünüyorum
Ramazan da 75.5-76 arası dolaştım hep sende durumlar nasıl
Yapabilirsin canım ben yeni evliyim dedim eşya gibi bişey olursa ona hediye ederim ablası olarakAA çok mantıklı ben de öyle yapabilirim
Bacım sen hziiji aldın maşallahOhhhoooo aramizda çok var Ben bu sabah tam 66 çıktım
Amaaan kendileri yapsın hıhhhBunlara yemek yapan da kabahat ://
Boykot edelim miAmaaan kendileri yapsın hıhhh
Ben 9 senelik evliyim ama yine de ben de olan birleyen olursa uzaklığa yada anneme verebilirim bilemedimYapabilirsin canım ben yeni evliyim dedim eşya gibi bişey olursa ona hediye ederim ablası olarak
Incecik kaldimBacım sen hziiji aldın maşallah ❤
Edek valla olmucak böyleBoykot edelim mi
Iyi yapmıssın canım oylamada güzel gidiyor ban yememissin son günlerde mi yiyeceksinİyi bakalım bende kış uyuyor yemek yapıyorum eşim dışarı çıkmak zorunda kaldı hemen koştum buraya
Bilmem ki sabah uğraştık olmadıIyi yapmıssın canım oylamada güzel gidiyor ban yememissin son günlerde mi yiyeceksin
Ben 9 senelik evliyim ama yine de ben de olan birleyen olurs
Ne giysem yakışacak diyorsun sahillerdeIncecik kaldim
Nevreste bizi ettirecek az bekleEdek valla olmucak böyle
Hemen sikayet edelimBilmem ki sabah uğraştık olmadı
Kendimi prenses gibi hissediyorumNe giysem yakışacak diyorsun sahillerde
Bende yarın Dikili denizini tasiracagim Yunan adalarına doğru