Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Yok yok recelibekletiyorum zaten 1 gece.. 1-2 kilo al bence 2-3 kavanoz cikar.. tabii buyuklugune bagli

Tonti aksamdan birakinca suyu cok fazla cikiyo bu sefer de suyu cekilsin diye fazla pisirmek zorunda kaliyosun rengi iyi olmuyo ben bi kac saat bekletiyorum sadece sekerle
Uykum
Vardi sekerleyip yattim valla biyle oldu.. begendim ben

Uykum
Vardi sekerleyip yattim valla biyle oldu.. begendim benEki Görüntüle 2276445
Cok guzel olmus tonti ellerine saglik
Vay masallah:)) hazir almiyorsun o zaman icecek vs? En guzeli valla elindende geliyor mis
Hazir da aliyoruz maalesef 70 sise yetmiyo bizebu sefer 100 sise yapmayi dusunuyorum Allah izin verirse
Totemi ise yaricak galiba
Totemi tutarsa herkes nickini degisiyor

Sagol kuzu seninde eline saglik.. 1 defada mi yapiyorsun yoksa bi kac gun mu?
Yok canim bir seferde yapamam o kadar yaz boyu araliklarla yapiyorum.mesela bir seferde 10 sise cilek baska bi zaman yine 10 sise kiraz yapip balkondaki dolaba kaldiriyorum.yapinca foto atarim size:)

Yok canim bir seferde yapamam o kadar yaz boyu araliklarla yapiyorum.mesela bir seferde 10 sise cilek baska bi zaman yine 10 sise kiraz yapip balkondaki dolaba kaldiriyorum.yapinca foto atarim size:)
Hele kalpten gidiyordum bi kerede sandim bekleriz foto yapinca tabii.. baska neler yapiyosun? Valla millet ramazanada yapti birsuru sey.. ben hic bisey yapmadim onceden borek corek koymamistim mesela.. canim isterse taze yapmak daha hosuma gidiyor oyle seviyorum

Ben de baya usengec oldum komposto isi de otomatige bagladi bende yoksa onu da yapmamgecen yaz komposto yaptim,domates biber patlican kizartmasinin konservesini yaptim,erik tursusu yaptim,lahana tursusu yaptim.annem de 10 kilo salatalik tursusu yapti bana
Bu sene insallah cok fazla sey yapmak istiyorum.mesela seftaliyi kendi suyunda konserve yapicam insallah

Bu tembel halinse biz olelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…