İnsanın kendi elinin değdiği daha güzel oluyo bende geçen sene cok yapmıştım bakalım bu sene yapabilecek miyimBuarada cilek receli yaptim az bisey.. ya tum evin ici cilek koktu.. dogal koku bildigin, nasil mutluyumbirde kadinlari mutlu etmek zor derler
Kaç olmussunGünaydın ballarbildirim gidince gerilemişimyaaa beeen
16Kaç olmussun
Yaparsin ve evet mis gibi oluyor.. evvelsi gun seftali kalmis dolapta.. hosafini icmezlerse diye recelini yaptim.. zaten pisirmeden birsuru oluyo recel hayali avuc kadar. Cilektende 1 kavanoz yaptim. Mevsimi gecmeden biraz daha yapayim diyorum kavanoz alayimda.. katki maddesi yok renklendirici yok mis gibi evin kokusuda cabasi:))İnsanın kendi elinin değdiği daha güzel oluyo bende geçen sene cok yapmıştım bakalım bu sene yapabilecek miyim
Ben geçen sene ahududu reçeli yaptım kiraz kompostosu menemen kapya biber turşusu yaptım biber salçası yaptım dolma biber koydum bide közlenmiş biber patlıcan kapya koymuştum kış boyu yedik vallaYaparsin ve evet mis gibi oluyor.. evvelsi gun seftali kalmis dolapta.. hosafini icmezlerse diye recelini yaptim.. zaten pisirmeden birsuru oluyo recel hayali avuc kadar. Cilektende 1 kavanoz yaptim. Mevsimi gecmeden biraz daha yapayim diyorum kavanoz alayimda.. katki maddesi yok renklendirici yok mis gibi evin kokusuda cabasi:))
Umut vardır her daim bakalım bekliciiiiizzzzDaha koskoca 23 günümüz var bakalım neler olacak
Birinci olmamda üçüncü olurum belkiUmut vardır her daim bakalım bekliciiiiizzzz
Az yap taze taze yenir biter.. kiraz 1 kez denedim agda gibi oldu rengi karamel gibi olduBen geçen sene ahududu reçeli yaptım kiraz kompostosu menemen kapya biber turşusu yaptım biber salçası yaptım dolma biber koydum bide közlenmiş biber patlıcan kapya koymuştum kış boyu yedik vallakirazın vakti geçmeden dene istersen cok güzel oluyo şeftali kompostosu da Harika oluyo çilekte bayağı pahalı aslında bi kilodan bende mi yapsam acaba?
Benim eşim tatlı sevmiyo ama misafir gelince güzel oluyoAz yap taze taze yenir biter.. kiraz 1 kez denedim agda gibi oldu rengi karamel gibi oldukuraz seker bosa gitti birde tencereyi temizlemekle ugrastim nasil yapiyorsun sen kirazinkini?
Cok tesekkur ederim
Ellerinize sağlık tekrar .Sofranız harika görünüyor.
Ellerine saglik tontiBuarada cilek receli yaptim az bisey.. ya tum evin ici cilek koktu.. dogal koku bildigin, nasil mutluyumbirde kadinlari mutlu etmek zor derler
Kirazi bir seferde pisirmiceksin canim 3 seferde pisir bak rengi nasil sapsari oluyoAz yap taze taze yenir biter.. kiraz 1 kez denedim agda gibi oldu rengi karamel gibi oldukuraz seker bosa gitti birde tencereyi temizlemekle ugrastim nasil yapiyorsun sen kirazinkini?
Duymadim bu sekilde.. ben klasik uzerine seker doktum 1 gece beklettum kaynattim.. fazla mi kaynatmisim acaba? Cok az alip onuda deneyim tekrar en iyisi.. bi kez cilegide yapnustim rengi bi tuhaf okmustu bu defa guzel oldu ama rengi parlak kirmizi..kotu oldugunda nerde yanlis yapiyorum bilmem.Benim eşim tatlı sevmiyo ama misafir gelince güzel oluyobiz kirazı tencereye döküyoruz üstüne de su döküyoruz kirazlar şişmeye baslıyo böyle dagılmıyo ama tadına bakıyoruz fazla şeker atmıyoruz şekeri attıktan sonra kaynıyo biraz daha konservelere koyup ters çeviriyoruz ama biz sonra açacağımız zaman şerbet yapıp içine döküp biraz daha sulandırıyoruz cok güzel oluyo hatta yarışmadaki menümde oda var
Oha 70 sise ne yaptin?Cok tesekkur ederim
Ellerine saglik tontibenim de kislik kompostolarimin zamani geldi gecen sene 70 sise yaptiydim
Kirazi bir seferde pisirmiceksin canim 3 seferde pisir bak rengi nasil sapsari oluyo
Ben 25 şişe falan yapmıştım yarım kavanozlara kış boyu içtik kesinlikle dene Harika oluyo ama geceden bekletmiyoruz biz reçel oyle oluyo ama kompostoda yapmıyoruz bizDuymadim bu sekilde.. ben klasik uzerine seker doktum 1 gece beklettum kaynattim.. fazla mi kaynatmisim acaba? Cok az alip onuda deneyim tekrar en iyisi.. bi kez cilegide yapnustim rengi bi tuhaf okmustu bu defa guzel oldu ama rengi parlak kirmizi..kotu oldugunda nerde yanlis yapiyorum bilmem.
Esin sevmiyorsa minik kavanozlqra yap bi kac tane.. biri gelince cikarirsin biter zaten
Tonti aksamdan birakinca suyu cok fazla cikiyo bu sefer de suyu cekilsin diye fazla pisirmek zorunda kaliyosun rengi iyi olmuyo ben bi kac saat bekletiyorum sadece sekerleDuymadim bu sekilde.. ben klasik uzerine seker doktum 1 gece beklettum kaynattim.. fazla mi kaynatmisim acaba? Cok az alip onuda deneyim tekrar en iyisi.. bi kez cilegide yapnustim rengi bi tuhaf okmustu bu defa guzel oldu ama rengi parlak kirmizi..kotu oldugunda nerde yanlis yapiyorum bilmem.
Esin sevmiyorsa minik kavanozlqra yap bi kac tane.. biri gelince cikarirsin biter zaten
Daha cok zaman var yaIlk defa bu kadar az oy aliorum
Sondan birinciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?