Kanka en az oyu almak için yariscamsonuncu olmak için yarisiyorum desene
Guzel hazirlanin bu sefer yarismaya nevo bizi gezmelere goturcekKanka en az oyu almak için yariscam
Benim de öyle inşallah yarın usta gelir de kırılacak yerler kırılıp sıva yapılır sıva kuruyunca dolaplar takılacak sonra fayans dosencek en son parkeDuşakabin hemen gelmez dediparke hemen derken diskaabin i düşünemiyorum ne zaman takılır
Sen benim evi görsen şuan cildirisinAdama bak ya ben olsam baskasini buldururdum acaip tezcanliyimdir ben duramam oyle
Size de kolay gelsin canin
Ahahah totem yaptım ben oylesine katilcam kiziiiiiiiimGuzel hazirlanin bu sefer yarismaya nevo bizi gezmelere goturcek
Sağolasın canımSize de kolay gelsin canin
Sen gelsen benim evi görSen benim evi görsen şuan cildirisin80 metrekarelik evde ..salon bomboş
Çocuk odası normalde ranza baza çalışma masası ve dolap ile tam aliyordi ortada 4 metrekarelik halı sigiyordu hayal et yani
Çocuk odasının tam ortasında 3 ki koltuk duruyor
Mutfaktaki yemek masasının kaldırmıştır 3 lu orda duruyor
Tekliler büyük balkonda ve balkoja cikilmoyor
Dur icim daraldiSen benim evi görsen şuan cildirisin80 metrekarelik evde ..salon bomboş
Çocuk odası normalde ranza baza çalışma masası ve dolap ile tam aliyordi ortada 4 metrekarelik halı sigiyordu hayal et yani
Çocuk odasının tam ortasında 3 ki koltuk duruyor
Mutfaktaki yemek masasının kaldırmıştır 3 lu orda duruyor
Tekliler büyük balkonda ve balkoja cikilmoyor
Ha taam ben de oylesine katilayim bariAhahah totem yaptım ben oylesine katilcam kiziiiiiiiim
Diyorum ya tek tek iste ya olmuşken tam olsun (3)
ahajajhaha
Siz benim evi gorun her yer tertemizSen gelsen benim evi görsadece oturma odası normal diğer yerler full eşya dolu
Tek oturulacak yer çocuk odasında 3 lu koltuk eşimle kahvaltıyı orda yapıyoruzDur icim daraldibebelere oyun cikmistir simdi
Ha taam ben de oylesine katilayim bari
Sensiz olmazDur icim daraldibebelere oyun cikmistir simdi
Ha taam ben de oylesine katilayim bari
Off keşke benim de olsaSiz benim evi gorun her yer tertemizo kadar temizlik yaptim hava atayim accuk
tamam polemik yapalım beraber birbirimizin menülere atıp tutarizahajajhaha
Ay bendeee nolursunuzvalla kuserim anca beraber kanca beraber
Senin ev pis olsa sasarim zatı benim eve gelsen bir elinde klorak bir elinde bez sırtına da viledayi kuşanıp gezersinSiz benim evi gorun her yer tertemizo kadar temizlik yaptim hava atayim accuk
Kenafir kenafir bakalımOff keşke benim de olsamaşallah ellerine kollarına sağlık canım güle güle oturun inşallah
HoşgeldinHellooo ladies