- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Oluuurr oluuurr bi bakmışsın kucağında ikizlervalla inşallah kabul olurda bir mucize gerçek olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluuurr oluuurr bi bakmışsın kucağında ikizlervalla inşallah kabul olurda bir mucize gerçek olur
sen ne fenasiiin hava kotu gitmedik ama balkonda yaptilar izgarayisen söyle ben unutmam bi yerlerdede piknik lafı gördüm ya hadi bakalım
Hay allah amiin ama ben kendim istemedim valla kayınvalidemin bakmasını kendi annenle herşeyi paylaşabilirsin sonuçta dimi . Korkmazmı bendende iyi baktı hem bebeğe hem bana yaa canım annem hastanede hemşire soruyor senmisin bebeğin annesi diye :) bide beni kan tutar bebekten kan alınırken bile annem vardı yanında ondan diyorlar biz sen sanmıstık annesi diye hemşirelerAllah gölgelerini eksik etmesin kv lere de analık duygusu versin teyzem en az senin kadar korkmuştur yazık belli de etmemeye çalışmıştır
Olurmu olur kuzu sen yinede teker teker istekız naptın sen şimdi bnde korktum
Bizde ne yorum yaparız ammaaaaSonra bizimki iki güne bir kk de konu açar
Oluuurr oluuurr bi bakmışsın kucağında ikizler
Olurmu olur kuzu sen yinede teker teker iste
sen ne fenasiiin hava kotu gitmedik ama balkonda yaptilar izgarayi
Diyorum ya tek tek iste ya olmuşken tam olsun (3)tek tek isteyim die böle yapıyorsun demi :)
kiz hamile olanlarinda cani ceker simdi susbak canım çekti hamile olsaydım çocukta ızgara işareti olcakti
sakiz çiğne diyorKuzum bnim ya doktorlar tam olarak ne diyor
sağol canım benimGeçmiş olsun minik:/
başlamadı ki bitsin gelmiyor gelmiyor ustaCildirmaya az kaldı doktorum nerde evde her yer her yerde çıldıracağım
Tenceresiz kaldim anne senin işler bitti mi benim ki bitmeyecek galiba Ramazan'a kadar
Kanka aramadiniz mi ustayi niye gelmiyomussakiz çiğne diyor
sağol canım benim
başlamadı ki bitsin gelmiyor gelmiyor usta
burası çok kalabalık elimi sıkı tutİyi aksamlar
Bu gun mutfakta kayboldum da yolumu daha yeni buldum
Aradık dükkanı dükkan sahibi diken üstünde ymis (o diken.......) diyesim geldi de ...usta yogunmusKanka aramadiniz mi ustayi niye gelmiyomus
Oy oy benim parkede yapılması lazım gelecek galiba dolaplar sokuldu yarın kırma yapilacaksakiz çiğne diyor
sağol canım benim
başlamadı ki bitsin gelmiyor gelmiyor usta
Duşakabin hemen gelmez dedi parke hemen derken diskaabin i düşünemiyorum ne zaman takılırOy oy benim parkede yapılması lazım gelecek galiba dolaplar sokuldu yarın kırma yapilacak
Adama bak ya ben olsam baskasini buldururdum acaip tezcanliyimdir ben duramam oyleburası çok kalabalık elimi sıkı tut
Aradık dükkanı dükkan sahibi diken üstünde ymis (o diken.......) diyesim geldi de ...usta yogunmus
Size de kolay gelsin caninOy oy benim parkede yapılması lazım gelecek galiba dolaplar sokuldu yarın kırma yapilacak