• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Allah gölgelerini eksik etmesin kv lere de analık duygusu versin :KK70: teyzem en az senin kadar korkmuştur yazık belli de etmemeye çalışmıştır
Hay allah amiin :KK70: ama ben kendim istemedim valla kayınvalidemin bakmasını kendi annenle herşeyi paylaşabilirsin sonuçta dimi ;). Korkmazmı bendende iyi baktı hem bebeğe hem bana yaa canım annem hastanede hemşire soruyor senmisin bebeğin annesi diye :) bide beni kan tutar bebekten kan alınırken bile annem vardı yanında ondan diyorlar biz sen sanmıstık annesi diye hemşireler:KK70:

Kuzum bnim ya doktorlar tam olarak ne diyor
sakiz çiğne diyor :dondurma:
Geçmiş olsun minik:/
sağol canım benim
Cildirmaya az kaldı doktorum nerde evde her yer her yerde çıldıracağım :KK75:

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. senin işler bitti mi benim ki bitmeyecek galiba Ramazan'a kadar :eek:
başlamadı ki :skandal: bitsin gelmiyor gelmiyor usta

Oy oy benim parkede yapılması lazım gelecek galiba dolaplar sokuldu yarın kırma yapilacak :eek:
Duşakabin hemen gelmez dedi :skandal: parke hemen derken diskaabin i düşünemiyorum ne zaman takılır

Back