- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Makarna kolaydı yaptım da yemek işi zor olacak o yüzden düşünüyorum bende rakipde olmam belki
sonuncu olmaa rakibiz desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarna kolaydı yaptım da yemek işi zor olacak o yüzden düşünüyorum bende rakipde olmam belki
sonuncu olmaa rakibiz desene
Kuzum erken yapacam yemeği zaten eşim götürsün iftarda yesin diye verebileceğim komşum yok maalesef uzak kalıyor evler bitişiğimdeki komşum da biraz tuhaf muhattap olmuyoruz eşimle pek onlarla yoksa vermek sıkıntın değilOlsun kuzucuk bende tek olacağım erken yap iki tabak yapsan birer tabak komşulara verirsin ramazan in en güzel yanı paylaşmak yazarken gözlerim doldu
Eski ramazanlar olsa keşke pide almak için koşturup pide alsam ve sadece tek pencereden görebildiğimiz ramazan topu için yine o penrecerede beklesem
Bende duygular fena bugün
tabi ki ramazan davetlerim meşhurdur ama şimdi işin içinde yarışma olunca :// :))Fotografladıktan sonra anlatım asaması kolay aslında önemli olan fotograflamak,
Denersin olmazsa zaten yemek hazırlayacaksın özellikle hafta sonu güzel olur :)))
Oo sen cok güzel yaparsın o zamantabi ki ramazan davetlerim meşhurdur ama şimdi işin içinde yarışma olunca :// :))
yaparım evvelAllah bakalım zipzipim :))Oo sen cok güzel yaparsın o zaman
Hem tecrübe olur sonraki yarısmalarada katılırsın :)
Amin inşallah canım. Hiç sorma daha üç hafta önce kesesi zor görülüyordu bugün maşallah barbunya tanesi kadar olmuş birkaç haftaya inanılmaz değişir diyorlar bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizde bekleyenler olarak sağ salim kucağımıza alalımAğırlığa bak 2 gr nasılda cabuk büyüyorlar benimkide daha dün pirinç tanesi kadardı Rabbimin mucizesi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkezede nasip etsin inşallah
Pazartesi kacırma o zaman Sartlar acıklancak:)yaparım evvelAllah bakalım zipzipim :))
O kadar tatlı olur mu ki senin kızı eşime gösterdim bizimde böyle kızımız olsun diyor adam kız çocuğu diyor başka demiyordoğsunda burdan mıncıralım onu biii :)
Anladım canım senin annen de bayağı ara vermiş demek kiDiğer kardesimlede 9 yas var o kız üniye giidyor, liseye giden erkek ikisiylede güzel anlasırız yani hiç dert etme gayet güzel anlasırlar canım herseyi paylasıyoruz yas önemli olmuyor
Canım çekerse yaparım olmadı yapandan isterim biz kargoyla irmik helvası yollayacak adamlardık unuttun muhahah dikkat et canın çekmesin bak
Sorma canım Ablamla aramda bir yas var diğerleri ile cok yas farkı oldu :))))))Anladım canım senin annen de bayağı ara vermiş demek ki
Canım çekerse yaparım olmadı yapandan isterim biz kargoyla irmik helvası yollayacak adamlardık unuttun mu
Yemekteyiz sayfasına gelince takip et yapınca oluyorIste ilk nasi gorup takip ediosunuz. Simdi skinti deil gelio bildirim
Canfeb yakaladim ikinizi de burada yine
Ben burdayım takipteyim onları merak etme :))))))Canfeb yakaladim ikinizi de burada yine
Tamamdir sana guveniyorumBen burdayım takipteyim onları merak etme :))))))
Tamamdir sana guveniyorum
Keşke imkanım olsa patlayana kadar yerdimEvet canım içli köftemiz meşhurdur,,,, gel misafirim ol yapayım sana
Bana banaTamamdir sana guveniyorum