Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Canım aranızdaki yaş farkı kardeşliğinizi yaşatmanıza nasıl bir yol oldu,,, benim kızlar arasında da 11,5 yaş var da o yüzden sordummm
Diğer kardesimlede 9 yas var o kız üniye giidyor, liseye giden erkek ikisiylede güzel anlasırız yani hiç dert etme gayet güzel anlasırlar canım herseyi paylasıyoruz yas önemli olmuyor

bir şey sorabilir miyim.. şimdi ramazan sofrası tek çeşit olmuyor olmaz da bana göre.. onca yemek hazırlığını aşama aşama göstermek resimlemek biraz zor olmayacak mı ?

yoksa tek çeşit belirleyip onu da sofranın görselliği ile mi sunum yapacağız?

Gecen sene yapılanları inceleyebilirsin canım,
Corba, ana yemek, tatlı yapılacsk canım ama Sartlar pazartesi belli olacak simdilik bekliyoruz :)
Çeşit fazla olunca yapması fotograflaması zor olacak :))

Gecen sene yapılanları inceleyebilirsin canım,
Corba, ana yemek, tatlı yapılacsk canım ama Sartlar pazartesi belli olacak simdilik bekliyoruz :)
Çeşit fazla olunca yapması fotograflaması zor olacak :))
aynen yani.. hepsi teker teker yapım aşaması fotoğraflanacak yazarak anlatılacak yapım aşamaları yani baya bir zor olur.. başarabilene altın madalya takılsın gerçekten.. büyük eziyet çünkü.. bir de üstüne sofra sunumun hadi ona da varım ama bütün çeşiterimi nasıl hem yazarak analatacağım hem de görüntüleyeceğim açıçası düşündürüyor

Fotografladıktan sonra anlatım asaması kolay aslında önemli olan fotograflamak,
Denersin olmazsa zaten yemek hazırlayacaksın özellikle hafta sonu güzel olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…