- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Iste ilk nasi gorup takip ediosunuz. Simdi skinti deil gelio bildirimFormu takip edince bildirim geliyor canım
Bir tokat aşk edecek kiiiŞimdi saklıyor o içindeki Cüneyt arkını
Eyvah eyvah bende şimdi öte tarafa baktım seni görünce unuttuk dedim geldigimde ettiket yapmışsın affet sabr baba
Çıkartalım içindekini herkez görsünBir tokat aşk edecek kiii
Yaaaaaaa çok mutlu oldum. Bak şimdiSenin ellerinden zehir olsa yenir
Canım aranızdaki yaş farkı kardeşliğinizi yaşatmanıza nasıl bir yol oldu,,, benim kızlar arasında da 11,5 yaş var da o yüzden sordummmaramızda 13 yas var canım kardesimle daha fazla olsa ne yapardım bilmiyorum :)))))))
Diğer kardesimlede 9 yas var o kız üniye giidyor, liseye giden erkek ikisiylede güzel anlasırız yani hiç dert etme gayet güzel anlasırlar canım herseyi paylasıyoruz yas önemli olmuyorCanım aranızdaki yaş farkı kardeşliğinizi yaşatmanıza nasıl bir yol oldu,,, benim kızlar arasında da 11,5 yaş var da o yüzden sordummm
Wawww kimleri görüyorum burdakatılacak herkese hayırlı olsun :)
bana da
varım diyor harikamoo
ramazan sofrası benim işim dermişim :))
sabırsızlıkla bekliyorum detayları
bir şey sorabilir miyim.. şimdi ramazan sofrası tek çeşit olmuyor olmaz da bana göre.. onca yemek hazırlığını aşama aşama göstermek resimlemek biraz zor olmayacak mı ?Eki Görüntüle 2264249
- Yarışma kategorisi : İftar Sofraları
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Yapılacak tarifler: ?
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 06 Mayıs 2019
En son başvuru tarihi : ?
Oylama başlama tarihi : ?
Oylama bitiş tarihi : ?
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Önemli yeni kural ;
?
- Sofra Sunum son fotoğrafının hemen yanında yapıldığı tarihi bir kağıda yazıp iliştirmenizi rica edeceğim.... Fotoğrafta yapıldığı tarih mutlaka görülmelidir.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
fena geliyorum zıpzıpcimWawww kimleri görüyorum burda
Hosgeldin canım ❤
O kendi kendine çıkar yakında ,ne kadar saklayacak ?Çıkartalım içindekini herkez görsün
Gecen sene yapılanları inceleyebilirsin canım,bir şey sorabilir miyim.. şimdi ramazan sofrası tek çeşit olmuyor olmaz da bana göre.. onca yemek hazırlığını aşama aşama göstermek resimlemek biraz zor olmayacak mı ?
yoksa tek çeşit belirleyip onu da sofranın görselliği ile mi sunum yapacağız?
Yok yok ben varken sana bırakmam sonunculugu :))fena geliyorum zıpzıpcim
sondan birinci harikamo
aynen yani.. hepsi teker teker yapım aşaması fotoğraflanacak yazarak anlatılacak yapım aşamaları yani baya bir zor olur.. başarabilene altın madalya takılsın gerçekten.. büyük eziyet çünkü.. bir de üstüne sofra sunumun hadi ona da varım ama bütün çeşiterimi nasıl hem yazarak analatacağım hem de görüntüleyeceğim açıçası düşündürüyorGecen sene yapılanları inceleyebilirsin canım,
Corba, ana yemek, tatlı yapılacsk canım ama Sartlar pazartesi belli olacak simdilik bekliyoruz :)
Çeşit fazla olunca yapması fotograflaması zor olacak :))
Yok yok ben varken sana bırakmam sonunculugu :))
Daha hiç yemek yapmadım
Doğru bi söz vardı amma burda desemmi demesemmi bilemedim neyse demiyim bekleyelim görelimO kendi kendine çıkar yakında ,ne kadar saklayacak ?
Fotografladıktan sonra anlatım asaması kolay aslında önemli olan fotograflamak,aynen yani.. hepsi teker teker yapım aşaması fotoğraflanacak yazarak anlatılacak yapım aşamaları yani baya bir zor olur.. başarabilene altın madalya takılsın gerçekten.. büyük eziyet çünkü.. bir de üstüne sofra sunumun hadi ona da varım ama bütün çeşiterimi nasıl hem yazarak analatacağım hem de görüntüleyeceğim açıçası düşündürüyor