- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Re re rara galatasaray çok yasa....Türkiye'nin gururu taraftarın Cimbomu
Seni sevdik gönül verdik şanlı GALATASARAY.. kankacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Re re rara galatasaray çok yasa....Türkiye'nin gururu taraftarın Cimbomu
Seni sevdik gönül verdik şanlı GALATASARAY.. kankacim
Yemek için değil canım biz ya hurma ile hurma yoksa zeytin ile oruç açarız illaki ramazan sofrasında hurma olurYani sofraya yemekle birlikte meyve hurma falan da koya bilir miyim?
GS li olan sevinirdim kanka ama olsun:)Bende öyle tahmin etmiştim ama ben fenerliyim yıllardır ama iki yıldır cok takip etmiyorum :))
Ne yapalım olsun kankacım :))GS li olan sevinirdim kanka ama olsun:)
Ben takip ederim Galatasaray benim için bir tutku bir aşk
iy akşamlar nasilsinzO nedemek nasılyaaa
iy aksamlar nasilzYemek için değil canım biz ya hurma ile hurma yoksa zeytin ile oruç açarız illaki ramazan sofrasında hurma olur
İyi canım sen nasılsıniy aksamlar nasilz
katigorile iıgili ne oyrendiniz tariler söylenmeycek deyorlar nasil olacakYemek için değil canım biz ya hurma ile hurma yoksa zeytin ile oruç açarız illaki ramazan sofrasında hurma olur
saol kizrmizi papucluç nasilniz bebişin nasil kartigoriyle alakali ne var banada söyleyindaİyi canım sen nasılsın
Olsun kanka benim esimde FB li :) bende bazı maçları kaçırdım ama derbilere özen gösteriyorum :)Ne yapalım olsun kankacım :))
Bir dönem bende öyleydimde kk da takılınca cook bakmıyorum takım bile aklıma gelmiyor ki
3 çocuk oluncaYok kuzu ya daha salonu dip kose temizleyecegim malum bahar temizligi
Siz iyisiniz yine biz 60 liradan topluyoruz (nerde o gozu seyiren smiley)
Persembeye guzel bi sunum kabi siparisi verdim ki
Tenceresiz kaldim anne noldu kız sustun
Nasıl da biliyor canımın içiMalzemeleri almaya gitmistir
şükür sen nasılsıniy aksamlar nasilz
Çorba+anayemek+tatlı olarak 3 tane düşünülüyor ama kesin değil editor e soylemeyecegiz önceki gibi herkes kendi menüsünü belirleyip yapıp yükleyecekkatigorile iıgili ne oyrendiniz tariler söylenmeycek deyorlar nasil olacak
Napion bacım
SürprizNapion bacım
Canım tarif söylemeyecek mişiz herkes yapacakmış aynı gün aynılar yapılırsa kabul ama ilk yapan kapar dedi nevosaol kizrmizi papucluç nasilniz bebişin nasil kartigoriyle alakali ne var banada söyleyinda
İyi aksamlar canım iyiyim çok şükür sen bi girmedim fransız kaldım öğrenmeye çalışıyorum bende :)iy akşamlar nasilsinz
Onu yaparsam canım annemin kulakları çınlarTenceresiz kaldim anne bundan sonra harf harf yaz hatta
Yok be minigim kizin ogretmenine verdik o kadar