Takarsan üzülürsün takmayacaksın:)Bosveriyorum nevosum herkesi hep ben bosveriyorum zaten
Aynen yazın biraz azalıyor:)Ramazan'da hiç gelmezler o zaman
Biz mesai yapariz o zaman :)Aynen yazın biraz azalıyor:)
Bayılır her konuda mutlaka bir kendi fikri vardırOna ne oluyormuş ki,her işe girmeye bayılıyorlar
Aynen ben buralardayım Haziran'da tatil sonrası kaybolurum biraz sonra yine hep buralardayım:)Biz mesai yapariz o zaman :)
Ev senin,mutfak senin istediğini yaparsın:)Bayılır her konuda mutlaka bir kendi fikri vardır
Ama ona fikir soran yok işte,onu anlasaBayılır her konuda mutlaka bir kendi fikri vardır
O biraz zor:)Ama ona fikir soran yok işte,onu anlasa
İnşallah görüşürüz musait oldukça :)Aynen ben buralardayım Haziran'da tatil sonrası kaybolurum biraz sonra yine hep buralardayım:)
Kafalarina dank etse,bir mucize olsaO biraz zor:)
Canım telden yazabildiğim kadar gelirim:)Pc olmayınca zorlanıyorum:)İnşallah görüşürüz musait oldukça :)
Hayaller gerçeklerKafalarina dank etse,bir mucize olsa
Evler onlarin çocukları için yapmışlar güya ama yaptirirsin edersin bir mana bulur illaki hevesde kaçar işte böyleEv senin,mutfak senin istediğini yaparsın:)
Kaçmasın hevesin sen kendi zevkine göre yaptırdın zaten:)Evler onlarin çocukları için yapmışlar güya ama yaptirirsin edersin bir mana bulur illaki hevesde kaçar işte böyle
Sormaya gerek yok o senden önce düşünürAma ona fikir soran yok işte,onu anlasa
Kendi mutfağına yaptırsın o dediğini:)Sormaya gerek yok o senden önce düşünürben böyle böyle düşündüm diye başlar
Ah keşkeKafalarina dank etse,bir mucize olsa
Yorma kendini canısı deseneSormaya gerek yok o senden önce düşünürben böyle böyle düşündüm diye başlar
Öyle şeyler anca masallarda oluyorAh keşke