- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Yaptırdı zaten kendi istediği gibi o zaman çalışıyordum ankastre setinide ben aldım hatta ah ah :)Kendi mutfağına yaptırsın o dediğini:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdı zaten kendi istediği gibi o zaman çalışıyordum ankastre setinide ben aldım hatta ah ah :)Kendi mutfağına yaptırsın o dediğini:)
Aynen öyleHayaller gerçekler
Tam da kıymet bilecek insana yapmissinYaptırdı zaten kendi istediği gibi o zaman çalışıyordum ankastre setinide ben aldım hatta ah ah :)
Desem de faydasızYorma kendini canısı desene
O zaman uzulmemeyi ogreneceksin degistiremiyorsan kendin değişDesem de faydasız
Esimde öyle diyor 11 yıldır ogrenemedin mi diyor ama işte insan yine bir takıyorO zaman uzulmemeyi ogreneceksin degistiremiyorsan kendin değiş
Öğren bence de canına yazık :)Güzel şeylerden bahsedelim,mesela bizdenEsimde öyle diyor 11 yıldır ogrenemedin mi diyor ama işte insan yine bir takıyor
Neyse güzel şeylerden bahsedelim biraz kafamız dagilsin
Guzelizzzz AlllaaahÖğren bence de canına yazık :)Güzel şeylerden bahsedelim,mesela bizden
Her yerimiz ayrı güzel ,çok şükürGuzelizzzz Alllaaah
İyiliğe yaramamış:)Yaptırdı zaten kendi istediği gibi o zaman çalışıyordum ankastre setinide ben aldım hatta ah ah :)
Benim star parçamHer yerimiz ayrı güzel ,çok şükür
Neremi neremiiiBenim star parçam
Gül yüzünüNeremi neremiii
Kuzum benim yaGül yüzünü
Sen de benim canımsıncanlarim Nevreste
Sen de benim canımsın♥♥
Maşallah bize
MaşaallahMaşallah bize