- 21 Kasım 2017
- 28.176
- 121.738
- 598
Rakım muhabbeti sarmadı herhalde. Bir dahakine nüfusu deneriz skdkdkdDaha bugün yöneticilerden biri yazmışken kaşınmak değil de ne?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakım muhabbeti sarmadı herhalde. Bir dahakine nüfusu deneriz skdkdkdDaha bugün yöneticilerden biri yazmışken kaşınmak değil de ne?![]()
Acı ama gerçekAaaa ben de güldük sadece diye yazdın sandıydım
Bende,benden başka kimse gülmedi herhalde diye yorumlamıştım nanem en baştaAaaa ben de güldük sadece diye yazdın sandıydım
Yaş dağılımı da önemli, 75-80 üstü performans skalası.Rakım muhabbeti sarmadı herhalde. Bir dahakine nüfusu deneriz skdkdkd
Ne diyelim ki hayat ve insanlar şaşırtıyorBende,benden başka kimse gülmedi herhalde diye yorumlamıştım nanem en başta![]()
Siz de haklısınız. Kimin aklına gelir ki?Bende,benden başka kimse gülmedi herhalde diye yorumlamıştım nanem en başta![]()
Dalma düşünce kuyusuna
Hahahahahahahahaha ben naptım yav
Dur Allahasen şimdi. Şehirlerin yüksekliğini ölçtük diye beğenmedi, performans skalası falan görse şikayet eder.Yaş dağılımı da önemli, 75-80 üstü performans skalası.
Aklıma gelen şeyler eepp senden ötürü.Hahahahahahahahaha ben naptım yav![]()
Dur Allahasen şimdi. Şehirlerin yüksekliğini ölçtük diye beğenmedi, performans skalası falan görse şikayet eder.![]()
Kirli düşüncelerinizi burada değil kv kp cinsel münasebet konusunda dökün ortaya sjjdjdAklıma gelen şeyler eepp senden ötürü.![]()
Allah iyiliğini versinKirli düşüncelerinizi burada değil kv kp cinsel münasebet konusunda dökün ortaya sjjdjd
Öfff, oradakiler hep ayrışıyor. Aynı noktada buluşanlar karşı noktada duranlara öfkeli.Kirli düşüncelerinizi burada değil kv kp cinsel münasebet konusunda dökün ortaya sjjdjd
Onlar buraya gelsin dicem de gelmişler herhalde zatenKirli düşüncelerinizi burada değil kv kp cinsel münasebet konusunda dökün ortaya sjjdjd
Margaret devam ediyor dusemiyomDalma düşünce kuyusuna![]()
Fermuar ?Hahahahahahahahaha ben naptım yav![]()
Renk katıyorum işte sıkıcı topiğinizeMargaret devam ediyor dusemiyom![]()