- 8 Haziran 2013
- 57.681
- 153.170
- 898
Bu doğru.Anlayan anlıyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu doğru.Anlayan anlıyor.![]()
Bende başlığa takıldım, cinsi münasebet olsa daha uygun olmaz mıydıRenk katıyorum işte sıkıcı topiğinize![]()
40 mı yılın başı?Hahahahahahahaha ulan kırk yılın başıbi şaaptık
Gerçekten yani her rengi boyanmış, bir fıstığın yeşili kalmış.Bende başlığa takıldım, cinsi münasebet olsa daha uygun olmaz mıydıher şey tamda bir bu eksik
![]()
Hahahahahahaha neyim ulan ben şey miyim neyse durayım zaten ortalık karışık40 mı yılın başı?
Sen şap şup deyince dedenin takma dışi var mı acaba dedim birdeGerçekten yani her rengi boyanmış, bir fıstığın yeşili kalmış.![]()
Buraya kadar sıçradı konuBende başlığa takıldım, cinsi münasebet olsa daha uygun olmaz mıydıher şey tamda bir bu eksik
![]()
Sizin dediklerinizi ben niye anlamıyorum? Eslinna gibi bakıyorum şuvan.Hahahahahahaha neyim ulan ben şey miyim neyse durayım zaten ortalık karışık![]()
Hep o beğenmedim yüzünden olduBuraya kadar sıçradı konusonu nereye gidecek acaba
![]()
Of aklıma ilk bu geldi benim de.Sen şap şup deyince dedenin takma dışi var mı acaba dedim birde![]()
Sen şap şup deyince dedenin takma dışi var mı acaba dedim birde![]()
Rakım yerine şarabım mı ölçmeliydim???Hep o beğenmedim yüzünden oldu![]()
Tmm deli olduğumuzu onayladımOf aklıma ilk bu geldi benim de.![]()
Sizin dediklerinizi ben niye anlamıyorum? Eslinna gibi bakıyorum şuvan.
Gulmeee ortam gergin
Daha etkileyici olurdu belkiRakım yerine şarabım mı ölçmeliydim???
Dedenin kulakları da aşırı büyüktür kesin.Tmm deli olduğumuzu onayladım![]()