- 22 Temmuz 2017
- 45.118
- 133.548
- 598
Yav sabah beri bu muhabbetten mide ağızda geziyoruz, deme demeeeeSen şap şup deyince dedenin takma dışi var mı acaba dedim birde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav sabah beri bu muhabbetten mide ağızda geziyoruz, deme demeeeeSen şap şup deyince dedenin takma dışi var mı acaba dedim birde![]()
Tamamen istemsiz yasomYav sabah beri bu muhabbetten mide ağızda geziyoruz, deme demeeee![]()
AğzımaHahahahahahaha neyim ulan ben şey miyim neyse durayım zaten ortalık karışık![]()
Rakı içtim, şarabbbb içtim sallaannndımmRakım yerine şarabım mı ölçmeliydim???
AnlatırızSizin dediklerinizi ben niye anlamıyorum? Eslinna gibi bakıyorum şuvan.
Burnu da büyüktürDedenin kulakları da aşırı büyüktür kesin.![]()
Yeter rüyama girecekBurnu da büyüktür![]()
Aklıma merhamet dizisindeki terzi geldiBurnu da büyüktür![]()
Fıkra deEşim bana sen neye gülüyorsun diyor![]()
Hepinize ilham kaynağı oldum hahahahaha de bakayım o kimdir niyeAklıma merhamet dizisindeki terzi geldi![]()
Çok uyduHepinize ilhan kaynağı oldum hahahahaha de bakayım o kimdir niye
Geldi![]()
Güzeldi ama bir daha izlememGüzel diziydi![]()
Son sahnesine hüngür hüngür ağlamıştım, o sebepten bende izlemem.Güzeldi ama bir daha izlemem![]()
Öyle diziler bir yerden sonra bunaltıyor çünkü yasomSon sahnesine hüngür hüngür ağlamıştım, o sebepten bende izlemem.![]()
Ay açıp izledim neymiş diye. Kulağın dedesi var resmen.Güzeldi ama bir daha izlemem![]()
Resmen karakter canlanmış dedede dimi amaAy açıp izledim neymiş diye. Kulağın dedesi var resmen.