- 22 Temmuz 2017
- 45.118
- 133.538
- 598
Gülmeyin, bu hepElinde saksı ile Doğuş gözümde belirdi bir anda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülmeyin, bu hepElinde saksı ile Doğuş gözümde belirdi bir anda![]()
Geçmişler olsun inşallah.Teşekkürler kızlar
ayı geçmiştir yazmamıştım buraya inşaat şirketinin kendi kamyonu çarptı onlarda hasarsız fiyatından satın aldılar
Nasıl yaa ben nereye gitsem bakarım.1.234 müş hiç bakmamıştım öncesinde![]()
Mesleki deformasyon senin kiNasıl yaa ben nereye gitsem bakarım.![]()
Mesleki deformasyon.Nasıl yaa ben nereye gitsem bakarım.![]()
Benim bu mesajım niye beğenilmemiş yav? Kahrol düşman al sana bombe ajjssjNasıl yaa ben nereye gitsem bakarım.![]()
Boşver sen havayıSıradan yemeklerini ne zaman yapacaksın
Bende alınınca mutlaka yapılmalı diyenlerdenim ve çay saati menüme halen üzülüyorum yapmadığım içinBekleyeni var, tarifinin talibi vardı. Yapmazsa dilimize düşer. Daha ne söyleyeyim![]()
Benim bu mesajım niye beğenilmemiş yav? Kahrol düşman al sana bombe ajjssj
Ama sen genelde yapıyorsun ve özel sebeplerin vardı. En azından haber verdin.Bende alınınca mutlaka yapılmalı diyenlerdenim ve çay saati menüme halen üzülüyorum yapmadığım için
Dedeye sahip çıkalım diyor herhalde.
Mumdan çıkmış yangınDedeye sahip çıkalım diyor herhalde.![]()
Benim bu mesajım niye beğenilmemiş yav? Kahrol düşman al sana bombe ajjssj
Bu yorumun nesine beğenmedim atılmış yav, bdv mi burasıNasıl yaa ben nereye gitsem bakarım.![]()
Yüksek geldi herhalde bilemedim ki skdkdkdkBu yorumun nesine beğenmedim atılmış yav, bdv mi burası![]()
Hmmm, anladım.Yüksek geldi herhalde bilemedim ki skdkdkdk
Bazıları duygularını zirvede yaşıyor. Şu kadar sevebilseydim hayatı be…Hmmm, anladım.
Gidip birde cevap vermişsin askoletam yaa çok güldürdün beniBazıları duygularını zirvede yaşıyor. Şu kadar sevebilseydim hayatı be…
Daha bugün yöneticilerden biri yazmışken kaşınmak değil de ne?Bazıları duygularını zirvede yaşıyor. Şu kadar sevebilseydim hayatı be…
Aaaa ben de güldük sadece diye yazdın sandıydımBenim bu mesajım niye beğenilmemiş yav? Kahrol düşman al sana bombe ajjssj