- 21 Kasım 2017
- 28.173
- 121.731
- 598
Ben de neden yapmadıncıydım ya.İftara yakın şekerler düşünce kafalar karışıyor sanırımolsun olsunnn yapmadıncı ol sen öyle bilek seni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de neden yapmadıncıydım ya.İftara yakın şekerler düşünce kafalar karışıyor sanırımolsun olsunnn yapmadıncı ol sen öyle bilek seni
![]()
Geçmiş olsun canımKocamın arabasına çarpıp beni bu soğukta yürüten adama saydırdım yol boyu şimdi her yerim ağrıyor
Bu sefer söylemiyeceğim13 gun var daha çatlarım![]()
NedennnnnnnYarın okul tatilmiş burada
1 ayı geçti aslında şirket hasarsız fiyatından arabayı satın aldı kar yada zarar durumumuz yokAa çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun![]()
Kar tatiliNedennnnnnn
Seninle iki ay önce boşta kaldık tarif ayarlayamadık. Sonra mecburen bir şeyler yaptık ve son günler bırakan olmuştu.Ben de neden yapmadıncıydım ya.Vıttırıvızık tariflere kalıyoruz onlar kapılıyor diye. Sonra bi bakıyorum yapılmamış, boşa düşmüş en güzel tarifler. Gel de söylenme.
![]()
O kadar haklısın kiBen de neden yapmadıncıydım ya.Vıttırıvızık tariflere kalıyoruz onlar kapılıyor diye. Sonra bi bakıyorum yapılmamış, boşa düşmüş en güzel tarifler. Gel de söylenme.
![]()
Sizin oranın soğuğu buraya geliyorKar tatili![]()
Çoook geçmiş olsun nanecanKocamın arabasına çarpıp beni bu soğukta yürüten adama saydırdım yol boyu şimdi her yerim ağrıyor
Geçmiş olsunKocamın arabasına çarpıp beni bu soğukta yürüten adama saydırdım yol boyu şimdi her yerim ağrıyor
Elinde saksı ile Doğuş gözümde belirdi bir andaBen coğrafya öğretmeniyim zaten kuşum saksı değiliz herhaldeeee
Love in tukurugunden gönder kendine nevosBu sefer söylemiyeceğimÇatlayabilirsin
![]()
İnsan bu su misali kıvrım kıvrım akar yaHerkesin künyesi mevcut sanırım?![]()
Love in tukurugunden gönder kendine nevos![]()
Keşke soğuk tatili diye de bir şey olsa…Kar tatili![]()
Geçmiş olsun canım
Çoook geçmiş olsun nanecan![]()
Teşekkürler kızlarGeçmiş olsun![]()
1.234 müş hiç bakmamıştım öncesindeSizin orada rakım kaç kuşum