• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

O iş öyle değil maalesef.
Ben mesela, 2 haftadır ne haldeyim ben biliyorum, son dk bile olsa tarifimi yapacağımı da yöneticimiz biliyor.
Özellikle popüler tarifler alındıysa ilk on gün içinde mücbir sebep belirtmeden yapılmadığı, hatta son güne kadar yapamayacaklarını belirtmeyenler oluyor. Bu iş sıkıntılı.
O tarifi isteyip, kapıldığı için istemeden başka tarife kalanlar oluyor, bana göre hakka girmektir bu.
Tarif alan arkadaşlar eğer vazgeçti ise ayın 10-12. günü gelmeden bildirmeleri lazım bence.
Sanırım mesajım yanlış anlaşıldı 😔 maksat makaraydı.

Pek tabii insanoğlu beşer, başına farklı durumlar gelebilir. Benim gibi tarihleri karıştırıyor olabilirler 🫣😀🥲 ama dediğiniz haber verilmesi gerekiyor. Bende tarif konusunda sona kalıyorum sağolsun Nevreste Nevreste ablam yardımcı oluyor alınmayan varsa yada benim istediklerimden kalan varsa 🤗

Bildirilme kısmında haklısınız 🌸

Malatya sıcak diyor eşim bugün 😅
Gündüz dışarı çıktım. Kazak ve ceket giydim. İki gün önce ince tişört ve ceketle çıkıyordum fazla oluyordu. Şimdi soğuk, yağmur yağıyor. Gece daha çok soğuyacakmış. Pazara kadar soğuk umarım kayısılar yanmaz.

Back
X