- 28 Haziran 2011
- 62.429
- 156.562
- 898
ÖğrenemedikBende merak ediyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖğrenemedikBende merak ediyorum.
Yöresel kap kacakları hala okula vermemiş olmam…Yöresel yemekler![]()
İstihareye yat13 gun var daha çatlarım![]()
Sana yarar işte ne güzelYöresel kap kacakları hala okula vermemiş olmam…
Canına minnet tabiYöresel yemekler![]()
Esarbini yan bağlama kurbanın oliyim Spotify kusAğrı Dağı’n eteğinde
İftara yakın şekerler düşünce kafalar karışıyor sanırımDemek bensiz dedikodu ha yazıklağr olsunASSOSyal püüüğğğğ ama bi dk ben de neden yapmadıncı değil miydim ya dur sjdjkdkd
Okuldan gidersem giderken teslim ederim artık. O kadar da üstüne yatmayayım.Sana yarar işte ne güzel![]()
YooCanına minnet tabi![]()
denemeye değerİstihareye yat![]()
EvetCezası olsa ne güzel olurpopüler alıp yapmayanlara 2 ay popüler tarif vermeme cezası
![]()
Biz senin kadar ordinaryus muyuz canomYoobana hepsi uyar
Yok düzeltmedi. Allah 'tan yazılılar yüksekti zayıf düşmedi.Notları düzeltti mi ilk dönem?
Kocamın arabasına çarpıp beni bu soğukta yürüten adama saydırdım yol boyu şimdi her yerim ağrıyor
Aa çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusunKocamın arabasına çarpıp beni bu soğukta yürüten adama saydırdım yol boyu şimdi her yerim ağrıyor
Sanırım mesajım yanlış anlaşıldıO iş öyle değil maalesef.
Ben mesela, 2 haftadır ne haldeyim ben biliyorum, son dk bile olsa tarifimi yapacağımı da yöneticimiz biliyor.
Özellikle popüler tarifler alındıysa ilk on gün içinde mücbir sebep belirtmeden yapılmadığı, hatta son güne kadar yapamayacaklarını belirtmeyenler oluyor. Bu iş sıkıntılı.
O tarifi isteyip, kapıldığı için istemeden başka tarife kalanlar oluyor, bana göre hakka girmektir bu.
Tarif alan arkadaşlar eğer vazgeçti ise ayın 10-12. günü gelmeden bildirmeleri lazım bence.
Geçmiş olsun nanem,Allah korumuşKocamın arabasına çarpıp beni bu soğukta yürüten adama saydırdım yol boyu şimdi her yerim ağrıyor
Gündüz dışarı çıktım. Kazak ve ceket giydim. İki gün önce ince tişört ve ceketle çıkıyordum fazla oluyordu. Şimdi soğuk, yağmur yağıyor. Gece daha çok soğuyacakmış. Pazara kadar soğuk umarım kayısılar yanmaz.Malatya sıcak diyor eşim bugün![]()
Çok geçmiş olsun canımKocamın arabasına çarpıp beni bu soğukta yürüten adama saydırdım yol boyu şimdi her yerim ağrıyor