- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen koySen koyma dedin
Masa mı kaldı ortada bu iki foto var onları mı ekliyimHemen koy
EvetMasa mı kaldı ortada bu iki foto var onları mı ekliyim
Isırılmış pattisi ekleMasa mı kaldı ortada bu iki foto var onları mı ekliyim
Isırılmış pattisi ekle
Ahhh keşke
Dedim ne alaka, ama anasayfada topiğin linkinin üstüne yerleştirilmiş ve benim tarayıcım operaAhhh keşke
Yok artıkDedim ne alaka, ama anasayfada topiğin linkinin üstüne yerleştirilmiş ve benim tarayıcım opera
Bende de çıkıyor oDedim ne alaka, ama anasayfada topiğin linkinin üstüne yerleştirilmiş ve benim tarayıcım opera
Pattisin nesi var oda hoşturDiğer yemekler güzel.
Patates evet fark ettim onu kaynattınız mı?Pattisin nesi var oda hoştur
Bence en güzeli o, kızarma derecesi falanPattisin nesi var oda hoştur
Hayır o güzelce yıkanır ovulur. Gerek varsa suda bekletilir. Bazen telden bile yardım alınır. Çiğ olarak ortadan ikiye kesilip yağlanmış tuzlanmış tepsiye dizilir. Tepelerine küçük parça tereyağı eklenir. Fırında pişirilirPatates evet fark ettim onu kaynattınız mı?
Hayır o güzelce yıkanır ovulur. Gerek varsa suda bekletilir. Bazen telden bile yardım alınır. Çiğ olarak ortadan ikiye kesilip yağlanmış tuzlanmış tepsiye dizilir. Tepelerine küçük parça tereyağı eklenir. Fırında pişirilir
Adı da Harran kubbe dir
Benim yöreme ait değil. Gerçi heryer benim yöremilk defa duydum.
Değisikmis. O halde sizin yörenize ait .
☺ şeker parede güzel olmus süslü şekilde.
Anlıyorum.Benim yöreme ait değil. Gerçi heryer benim yörem
Yıkarken tellemek şart mıHayır o güzelce yıkanır ovulur. Gerek varsa suda bekletilir. Bazen telden bile yardım alınır. Çiğ olarak ortadan ikiye kesilip yağlanmış tuzlanmış tepsiye dizilir. Tepelerine küçük parça tereyağı eklenir. Fırında pişirilir
Adı da Harran kubbe dir